Dr. Michael Laitman

A felső irányítás mindig perfekt, teljes. És én?

Kérdés:

Mikor mondja ki a Teremtő: “Ez lesz, így döntöttem. Alámerítelek téged, a teljes kétségbeesésbe”?

Válasz:

Érdemes ezen aggódni? A Teremtő egy soha nem változó erő, egy hajthatatlan törvény, teljesség és perfekció, végtelenség és következetesség. Nincs benne változás; minden csak tőlem függ. Attól függően, hogy én melyik oldalamat fordítom Felé, határozom, meg milyen választ kapok, teljes összhangban, a teremtés céljára való természetes irányultsággal.

A Teremtő, a végtelen világ (Ein Sof) ahol megtalálom, a tökéletes Klit (edény), a tökéletes Fényt, a tökéletes szűrőt (Masach), és ahol minden erőfeszítés csalódás, siker és minden más össze van gyűjtve. Ez az, ahová a Reshimotom (spirituális információs adataim) vezetnek engem.

Ebből a teljességi állapotból, a teljes töréséből, a végső képnek, motiváló erőt kapok, a személyes állapotomnak megfelelően. Kis adag kétségbeeséssel és megerősítéssekkel vezet, megértésekkel és elrejtésekkel, vezet engem előre ez a sokoldalú és bonyolult felső irányítás.

Bár én nem tudom, hogy ezeknek milyen kombinációja vagy milyen más, új dolgok kezdete ér el engem. Ez a lelkem állapota alapján kerül meghatározásra, ahogy fokozatosan haladok előbbre és előbbre. Ez az a lélek, amivel elérhetem a Végtelenhez való hozzátapadást, és ezért elkezdhetem megérteni, hogy milyen módon kapcsolódik minden elem össze, ameddig egyek nem lesznek.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,678 seconds.