Dr. Michael Laitman

Van Alternatíva!

Kérdés:

Találkozunk sok új diákkal. Mi a tanácsod nekik, hogy változtassák az egoista intenciót altruistává?

Válasz:

Itt a mi világunkban közeledünk az igazság pillanatához: más célunk nincs. Napról napra rádöbbenünk, az élet üres. De a fordulóponthoz nem értünk el, az emberek még összezavarják egymást, mert nincs helyette másik életük.

Meg kell mutatni nekik, hogy egy Fentről vezérelt folyamat részesei vagyunk. Csak aktualizánunk kell, megjeleníteni. Ez egy különleges jóindulatú folyamat, ami kiemel a testből, ami a halál felé közeledik.  Ezt kell megmutatni az újaknak.

Egy új percepció a  realitásról jelenik meg.  Itt nem cseréljük le a testi “képet”.  Nem nyomom meg a távirányítót  a külső kép miatt, hanem új valóságba lépek át. A gyakorlatban megváltozik az alapállásom, új irányba: önközpontúságból a másikra figyelek, vagy a Adóra. Itt a “másik” a gyógymód, amíg a teremtő Adót nem fogom fel, addig átvezet engem.

Általában elvagyok a kis öröm-vágyó akaratommal, észlelve e kis törékeny világot. Néha kitörök ebből és az örök tökéletes természetet látom, ahol határtalanul a Végtelen Világban élek. Ezt adja a Kabbalah bölcselete.

Régen ez csak keveseknek adatot meg. De ma sokaknak kialakul a szívpontja s megjelenhet ez. Velünk kezdődik s fokozatosan mindenki eljut erre az átmenetre .

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.