Dr. Michael Laitman

Összes mozdulatom lejegyzése, rögzítése

Kérdés:

Mi több ezernyi különböző állapoton megyünk keresztül. mennyire fontos az, hogy rögzítsük írásban azokat, annak érdekében, hogy minden állapoton tudatosan haladjunk keresztül?

Válaszom:

Nagyon jó kérdés. Utam kezdetén én is megkérdeztem tanáromtól ezt a kérdést: Rögzítsem-e írásban összes állapotomat? “Ma így éreztem magamat, és a másokat pedig így láttam.”, Segít-e engem ha leírok minden egyes állapotot melyben benne vagyok, hogyan látom magamat és másokat, mennyire értek meg dolgokat, a magam érzékelését a világban, és maga a világ érzékelését. Létre kell-e hozzak mondjuk tíz pontot, és próbáljam-e meg azokat átnézni egyszer egy nap, vagy legalább egyszer pár naponta (attól függően hogyan változnak állapotaim)?

Tanárom azt mondta, hogy mindezt érdemes csinálni a kezdeti stádiumban. Mindez segíti a személyt. Például én visszatekintek, és láthatom hogy már átmentem valami hasonló állapoton, és semmi szörnyűség nem történt, én kiléptem belőle. vagy a jegyzeteket a jövőbeni állapotokra tartogatom.

Mennyire segíti ez az ember előrehaladását önmagában? Lehetetlen végig élni a múlt összes eseményeit bármit is próbálunk. Végül is mi már a következő állapotban létezünk és nem érezzük úgy magunkat mintha a múltban lennénk. Mi azt már nem értjük meg úgy ahogy az akkor történt, én már egy másik személy vagyok.

Mi Felülről leereszkedünk a 125 spirituális szinten keresztül, és több száz ezernyi Resimó (információs adatok) kerül belénk ennek eredményeképpen. Mindegyik Resimó egy spirituális állapot, mely magában tartalmazza az összes világokat, Univerzumokat mindent egy egységként.

Szóval amikor ez a Resimó működik bennem, én csak úgy vagyok képes érezni vagy gondolkodni, ahogy az diktálja nekem. A Resimó aztán eltűnik, és én, mintha a “törlés” gomb meg lett volna nyomva, nem tudok és nem értek semmit sem. Egy új Resimó jelenik meg, és én már annak megfelelően cselekszem.

Mi egy olyan rendszer vagyunk mely állandóan egy Resimót él át, azt az információs gént mely kibomlik benne. Mi ezen a génen keresztül élünk. Ilyen gének szekvenciája adja meg nekünk az élet érzetét, folyását és mozgását.

Ennél fogva amint mi most egy bizonyos állapotban vagyunk, és közben olvasunk olyan állapotokról melyek egy vagy két hete történtek, nem nagyon segítik azok megértését, mivel mi már nem azokban élünk jelenleg. Próbáljuk ki és nézzük meg mindezt magunk. De mindez ennek ellenére hasznos, legalább azért, hogy megérthessük, hogy még magunkat sem értjük meg.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.