Dr. Michael Laitman

Kabbalát kell tanulmányozni és az mindent elmagyaráz az embernek

A kabbala a tudás rendszere és a felső erő feltárásának a módszere, annak minden megnyilvánulásában, minden generációban egészen a világ létezésének a végéig. Ez nem csak elmagyarázza nekünk a Teremtés célját, hanem azt is mi történik: és ez felemel bennünket!

Nincs egyetlen másik tudomány amely bármely módon megváltoztat bennünket, a többi csak elmagyarázza, hogyan szerezhetünk előnyöket a segítségükkel, valamilyen módon javítva a környezetünket egy kicsit; ezzel szemben a kabbala egy olyan módszer, amely felemeli az embert a mi világunkból, a felső világokba.

A kabbala tanulmányozása által az ember elkezd emelkedni, megváltoztatja a belső alakját és megváltoztatja a lényegét. Az ember elkezdi kinyitni a szemeit önmagára és az egész világra, és valóban elkezd emelkedni a következő szintjére. Ez nem egy hétköznapi tudomány, ahol a személy kívülállóként le van választódva arról, ez egy módszere az ön transzformációnak. Ez talán a legalapvetőbb része ennek.

Reméljük, hogy végül a terjesztésen keresztül elérjük azt az állapotot, ahol az emberek megértik, milyen módszer is ez, és hogy az összes egyéb fajta tudomány, egyszer újra egyesülni fog. Mennyire tömör és érthető Paracelsus leírása a “Paragranum” ( Das Buch Paragranum)című tanulmányában “Tanulmányozzuk a Kabbalát (artem cabbalisticam), és az mindent el fog magyarázni az embernek!”

Ma minden tudomány csak a saját, keskeny hatálya alá tartozó sávban létezik, és mindegyikben több ezer még specializáltabb sáv van, amiben tudósok ezrei tevékenykednek, akik még csak nem is nagyon beszélnek egymással. A kabbala azonban ezeket egyesíteni szándékozik, egy közös alapként szolgálva ezek számára, és azért, hogy mindent felemeljen az egyetlen okhoz, és az egyetlen, közös tudáshoz. Ez az,ami annyira különlegessé teszi.

Végül, a személy megérti, hogy a világ ahol ő él, valóban egyesült, egész, globális, és integrált, és amely felé valamennyiünknek törekednünk kell ma.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.