Dr. Michael Laitman

Nem varázslat, hanem precíz spirituális fizika

Kérdés:

Mi ez a “Reformáló Fény”, a csodálatos erő (Segula)?

Válaszom:

Az az erő melyet én el akarok érni, az most távolról befolyásol engem. Még nem értem azt el, de az már ragyog rám távolról akkora mértékben, amekkora mértékben én arra aspirálok.

Bennünk információs gének (Resimók) párjai találhatóak: egy a Fénytől (Resimó de Hitlabsut) és egy a vágyból (Resimó de Aviut), melyekből a Fényből származó Resimó mindig magasabb szinten van. Például én rendelkezhetem 0/1 Resimóval (Sores de Aviut és Alef de Hitlabsut) ahol az Alef de Hitalbsut az én következő szintem. Ez a Resimó okozza azt hogy én valamilyen aspirációt érzek ezen jövőbeni állapot iránt – én arra vágyok!

Alef de Hitlabsut az a Körbevevő Fény mely ragyog rám, amennyiben én felébresztem a vágyat magamon belül erre a Resimó de Alef de Hitlabsut-ra. Én már rendelkezem ennek a Fénynek valamilyen burkolatával (Hitlabsut) – valamivel a következő szintről! Mindez azért van, mivel a Fényből származó Resimó mindig magasabb szinten van mint a vágy: 0/1, 1/2, 2/3, és így tovább.

Az információs adat (Resimó) megmaradt bennünk amikor leereszkedtünk Felülről lefelé. Azok teljesen tapinthatóak és tudományos fogalmak és tulajdonságok, precízen kifejezve számokon keresztül és diszkréten változva annak megfelelően, amekkora mértékben én felemelkedem egyik szintről a másikra miközben megvalósítom a Resimót.

Azáltal, hogy jelenlegi Resimómmal dolgozom, én felébresztem a Fényt a magasabb szinten, mivel Resimóm rendelkezik a jövőben Fény egy részével. Mi egy olyan módon ereszkedtünk le Felülről, hogy mi megtartottuk a szintek közötti kapcsolatokat: a felső szint alsó fele, belemerült az alsó szint felső felébe. Ez egy teljesen precíz rendszer. Annak cselekedeteit “csodának” (Segula) hívjuk, mivel mi képtelenek jelenleg vagyunk leenerőrizni azt vágyainkon belül, vagy érzékelő műszereinken. Egyenlőre ezek a vágyak csak annak a Fénynek a segítségével növekszenek, amiket magukra vonzunk. De mindez precíz fizika, és nem valami fajta varázslat, vagy ima azzal kapcsolatban hogy mi történik, vagy nem történik.

Amennyiben mi aktivizáljuk ezt a rendszert pontosan úgy, ahogy a Kabbalisták azt nekünk elmagyarázzák, akkor beindítjuk annak mechanizmusát. Mi a rendszeren belül vagyunk, és mi indítjuk be a gépezetet hogy az elkezdjen dolgozni rajtunk. Ez az amit nekünk megtanítanak.

Nem kell elmennünk a legvégéig hogy meglássuk az eredményeket. Mi fokozatosan elkezdjük látni a bizonyítékokat amikről tanulunk. Még akkor is ha nem értük még el a spirituális érzékelést, már felfedezzük, hogy ezen az úton mi megnyitjuk saját belső világunkat, a mi érzékeny érzékelésünket, értelmünket és a valóságban jelenlevő kapcsolatrendszer ismeretét. Ezt elkezdjük felfedezni még a materiális világgal kapcsolatban is, és megértjük, hogy mennyire gyerekes a körülöttünk levő emberek viselkedése, és hogy ők mennyire meg vannak zavarodva.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,637 seconds.