Dr. Michael Laitman

Megérés az “Ember” címre

Amennyiben mi elkezdünk a megfelelő módon fejlődni, és integrált módon összekapcsolódunk egymással és az Univerzum minden részével, akkor mi elkezdjük a világot egy új szinten megérteni. Akkor mi felemelkedünk efölé az apró világ fölé, amit mi most Egónkon belül érzékelünk, ahol minden egyes személy csak individuálisan érzékel, és akkor elkezdünk felfedezni egy új világot – azt amelyik örökkévaló és tökéletes. Mi azt majd egy olyan szinten érezzük melyet “Ember”-nek nevezünk, ahelyett hogy a világot csak az állati szinten érzékeljük testünkön keresztül.

Én elkezdem majd magamat az integrált létezés szintjén érzékelni, összekapcsolódva mindenkivel egyetlen tudatba, egyetlen gondolatba, közös gondolkodásba, egyetlen vágyba és érzésbe. És akkor mindent ami állati testemmel történik egy szinttel magam alatt érzékelem majd új tudatomban.

Most, miközben mi állati testünk szintjén létezünk, nem érzünk fájdalmat olyan dolgok által, melyek a kövületi vagy növényi szinteken történnek, azaz amikor körmünket vagy hajunkat vágjuk. Ugyanígy amikor mi felemelkedünk az emberi szintre, és belépünk a közös, globális gondolati szintre, vágyba és tudatba, nem érezzük majd, hogy ez az állati test él, vagy meghal mivel mi magunkat egy magasabb dimenzióban érzékeljük.

Mi most ennek a két szintnek az átmeneti pontján vagyunk, és ez egyátalán nem egyszerű. Mégis minnél nagyobb mértékben elkezdjük azt tudatosan érzékelni, látásunkat a valódi világra koncentrálva, melyben már eleve létezünk, annál könnyebbé válik számunkra, hogy megcselekedjük ezt az átmenetet jelenlegi állapotunkból egy magasabb, globális, integrált szintre, annak érdekében, hogy mindazt egyszerűvé és gyorssá tegyük.

És akkor nem kell majd keresztül mennünk problémákon, szenvedésen, világfelfordulásokon és forradalmokon, melyek már amúgy is elkezdődtek, hanem mi egy finom, csodálatos út által haladunk majd, idő előtt, mielőtt ezek a világfelfordulások megtörténnek. Mi mindezt úgy tesszük, hogy korrekciókat hozunk létre az emberi társadalomban.

Mi mindezt a Kabbala tudományának tanulása alapján kaphatjuk meg, mely arra szolgál hogy segítsen minket felemelkedni ebből az önző, individualista világból az integrált világba. Reménykedjünk abban, hogy képesek leszünk minderre. Lényegében ez a célja a Kabbala tudományának.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,723 seconds.