Dr. Michael Laitman

A mi gyökerünk

Kérdés:

Vannak olyan gyökerek melyek a törésben erednek?

Válaszom:

Természetesen. A törés után újabb elemek emelkednek elő az önző rendszer felfedésével kapcsolatban, mely ugyancsak felülről lefelé terjed ki. Mi mindannyian a törésből származunk. Ezáltal mi soha nem érünk el a törés, a gyökerünk előtti, feletti állapotot.

Kérdés:

Mi az az átváltozás ami a gyökerekkel történik a törés után?

Válaszom:

A törés után a valódi vágy megjelenik, mivel az előzőleg el volt rejtve a teremtéstől. Amikor a vágy megjelenik, az valós formájában válik mutatkozik: nincsen rajta szűrő. Nekünk kell megszereznünk a szűrőt. A törés előtt a szűrő a Malchut-hoz az első kilenc Szfirából ereszkedett alá. A törés alatt maga a Malchut jelent meg, de az első kilenc Szfira takarása, védelme nélkül. Most az első kilenc Szfirával együtt meg kell találjuk a Malchut precíz takarását. Itt található a korrekció.

Kérdés:

Miért sokszorozza meg a törés az alkotóelemek számát?

Válaszom:

Az első kilenc Szfira összekeveredik a Malchut-tal, és ezáltal megadja nekünk a lehetőséget hogy meglássuk, hogyan egyensúlyozzuk ki őket. Az alkotóelemek kiegyensúlyozása nélkül lehetetlen lenne mindezt megtenni, mivel szükségszerű minden egyes részecskét összekötni azzal ami hozzá tartozik. Hogy ezt megtehessük, szükségszerű leelenőrizni milyen szándékkal, vággyal és milyen sorrendben kell nekem megépítenem a korrigált világot a különböző részletek segítségével, melyek rendelkezésemre állnak a LEGO formájában. Ezért van az, hogy nekem le kell ellenőriznem minden egyes részlet kombinációját, minden egyes másik részlettel, amely csak a törés és összekeveredés által lehetséges.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.