Dr. Michael Laitman

Adakozás? Minek?

Kérdés:

Miért akarna a személy egyátalán korrekciót kérni, annak érdekében hogy adakozhasson?

Válaszom:

Ezzel kapcsolatban nincsen kérdés, mivel ezt senki sem tudja magával kapcsolatban. Salamon Király kérdezte magától a kérdést a férfi és nő közötti szerettel kapcsolatban: Ki képes mindezt megérteni? Ez egy szív mélyéről jövő szenvedély, egy vágy, és a vágyat a Teremtő teremtette. Nekünk csak fel kell használjuk az összes hajlamot mely minket a cél érdekében állít be.

A Teremtő adta meg nekem az összes eszközöket, és nekem kell azokat megfelelő módon elrendeznem az előrehaladásom érdekében. Amennyiben nem teszem ezt, akkor Ő segít engem azáltal, hogy “nyomást helyez rám” itt és ott. Legvégül nekem a továbbiakban is a megfelelő módon kell felhasználnom mindazt ami rendelkezésemre áll.

A vágyat és a környezetet a Teremtő adta meg nekem. Nekem csak megfelelően kell azokat elrendeznem egymással, össze kell kötnöm őket mint “Izrael, a Tóra és a Teremtő az egy”, és helyes formájuknak megfelelően kell azokat felhasználnom a cél felé haladásom érdekében.

Én nem teszek semmit magam a “helyes elhelyezésen” kívül. És még akkor is ha mindent megfelelő helyére teszek, én elsősorban és leginkább a Felső Erőt használom fel. Amennyiben nem a Teremtő építi fel spirituális otthonomat, akkor kicsoda?

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.