Dr. Michael Laitman

És akkor emlékezni fogsz mindenre amit tanultál

Amikor megkapjuk a spirituális elérést, először is elkezdünk érezni valamilyen spirituális jelenséget vágyunkon belül. Hirtelen megértjük majd, azok hogyan is vannak elnevezve, és hogy mi is az.

És akkor hirtelen elkezdjük megérteni miről is beszéltek a könyvek, és emlékszünk majd arra amikor arról olvastunk, és hogyan tanultunk arról egy bizonyos ponton. Hirtelen emlékszünk majd mindenre ezzel a spirituális jelenséggel kapcsolatban, amely éppen most jelent meg számunkra.

Hirtelen minden egyesül bennünk – a szó mely megnevezi mindezt, ennek a spirituális állapotnak a megértése, az emlék arról hol is volt az leírva, és hogy mikor is tanultunk arról. Mindez tisztává válik számunkra és összekapcsolódik azzal a spirituális jelenséggel amit mi most felfedünk és érezni kezdünk.

Azonban először az érzésnek kell megjelennie, az elérésnek – szavak nélkül! És ezután azonnal mi tisztázzuk a szavakat, definíciókat, és a kapcsolatokat ahhoz a szinthez, melyre készen állunk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,696 seconds.