Dr. Michael Laitman

A tömörített: A Világ a korrekció után

Négy stádium létezik amelyek által a közvetlen Fény kiterjed hozzánk Felülről lefelé: a világ-év-lélek, és a valóság létezése. És mindazt amit mi művi módon felépítettünk, ahhoz hozzáadva, az szükséges a magasabb szint eléréséhez.

Mi ezt a hozzáadást a felső szinthez a kövületi, növényi és állati formákban építjük. A kövületi szinten mi különböző tárgyakat építünk, a növényi és állati szinteken mi a természetet változtatjuk meg, és a beszélő szinten mi magunkon belül végezzük a korrekciókat. Mindez azért történik, hogy később mi mindazt összeköthessük a megfelelő szándékkal, és ezáltal egy magasabb szintet érjünk el.

Azon a szinten mi kevésbé érezzük magunkat sokaságnak, számosnak mint jelenleg, azaz egységesebbé, összeolvadtabbnak érezzük majd magunkat. Ma a világot mi számtalan részlettel megtöltve érzékeljük, a hatalmas Univerzumot, több milliárd embert, és a megszámlálhatatlan terméket és szemetet. De amikor mi felemelkedünk a következő szintre, mi elkezdjük majd látni ahogy a világ összesűrűsödik, a részletek száma elkezd lecsökenni, mivel mi összekapcsolódunk egymással mint egy ember egy szívvel.

Minden egyes szinten nekünk bele kell adnunk erőfeszítésünket a kövületi, növényi, állati és beszélő szinteken. Nézzük hogy már most mennyit tettünk, még a mi világunkban is: mennyi növényt kellet növesztenünk túlélésünk érdekében, mennyire meg kellett változtatnunk az állatvilágot, és hány várost, és milyen környezetet építettünk magunknak a beszélő szinten.

Mindezek korrekciók, függetlenül attól hogyan tűnnek nekünk ezek a változtatások, jónak vagy rossznak. Mi azokat a mi alsó szintünkön adjuk a rendszerhez. Szükségünk van minderre a fémre, szemétre, mivel hiányzik számunkra a belső korrekció. Mindaddig amíg mi belsőleg nem vagyunk reformálva, nekünk külső korrekciókat kell végrehajtanunk ameddig el nem érjük azt az állapotot, amikor azokra már nem lesz szükség.

A mi generációnkkal kezdve mi látni fogjuk, hogy ahogy fejlődünk előre, mi zsugorodunk. A mi összes hatalmas aktivitásunk, és hatalmas projectjeink elkezdenek lecsökkenni, “finomabb” formákat felvenni, és eltűnni. Mindez egyszerűbbé válik, sűrűbbé, mégis erőteljesebbé válik, azaz “spirituálisabbá” és kevésbé alapul az anyagra és inkább alapul energiára.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.