Dr. Michael Laitman

Forrasztás a Felső Fény segítségével

Szükséges állandóan arra emlékezni, hogy mi annak érdekében olvassuk a Zohárt, hogy vágyaink az egység érdekében összekapcsolódjanak a Felső Fény hatására. Én csak arra vagyok képes hogy aspiráljak erre az egységre, arra várva, hogy a Zohár és a Talmud Eser Sefirot (Tíz Szfira Tanulmánya) olvasása által a Fény összekapcsol majd minket. Azt kell elképzeljem, hogy rajtam kívül mindenki egy, egységben van. És én vagyok az egyetlen akinek benne kell foglaltatnia magát mindenki másban.

Én képtelen vagyok ezt egyedül megtenni. Ez a “kattanás”, engem mindenkivel összekötve, csak a tanulás eredményeképpen történhet meg. Ez olyan, mint amikor két drótot hegesztve azokat egymáshoz helyezzük, és magas hővel befolyásoluk őket, azokat egy összehegesztve egy hegesztő fémmel, mely kapcsolatot hoz létre közöttük.

Ezért hozom magamat kapcsolatba a csoporttal, és képzelem el, hogy én hozzájuk kapcsolódom. És közben arra várok, hogy a tanulás összehegeszt minket kapcsolódási pontunkon.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,600 seconds.