Dr. Michael Laitman

Az út keresztúttá válik

Nem csak hogy van egy lehetőségünk megszerezni a szabad akaratot, hanem meg is kell szereznünk azt. Senki nem kerülheti ezt el, mivel a természet összes ereje húzza, vonja előre. Mindenkinek a világban meg kell valósítania a szabad akaratot valamilyen módon.

Két út van előttünk. a Fény útja, a kabbala útja, és a szenvedés útja. A választást minden pillanatban meg kell tenni. Ne higgyük, hogy ha valaki egy keresztútnál találta már magát, és eldöntötte, hogy balra, vagy jobbra megy, annak már csak követnie kell ezt az utat.

Egy métert megyek előre valamilyen úton, és újra egy választással szembesülök. Felveszem a batyumat, megteszek egy lépést, és megint egy keresztút előtt találom magamat, ahol választanom kell ismét. Minden lépésnél megkapom a szabad választás lehetőségét, és ugyanaz a két út nyitva áll előttem

Folyamatosan választanom kell köztük, minden pillanatban, állapotról állapotra, minden új pont mentén, amelyen áthaladok a fejlődésemen, és az utam így alakul ki, ez által a vonalak által épül fel, egészen a végső korrekcióig.

Minden új pontnál, el kell döntenem, milyen irányban fogok elmozdulni, és mivel a pont egy kör, választhatok a 360 fokos irányból. Azonban lényegében minden irány két lehetséges opciót tartalmaz: a Fény útját, és a fájdalom útját.  

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,156 seconds.