Dr. Michael Laitman

A belsőség előnyben részesítése a külsőség felett

A Holt tengeri kongresszus szándéka az hogy átadja a világnak a korrekció módszerét, azaz annak szükségét, hogy a belsőséget válasszuk a külsőség helyett. Báál HaSzulam azt írja, hogy ez az emelő, és a mi alapelvünk a Kabbala terjesztésében.

Amennyiben mi első, és legfontosabb feladatunkként a belsőség fontosságát terjesztjük a külsőség helyett egymás között, akkor az majd túlcsordul az egész világba, és akkor a teljes világ ugyancsak elkezd majd odafigyelni, és elkezdi a belsőséget választani a külsőség felett. És akkor képesek leszünk majd azokat a dolgokat magasabbra emelni, melyek minket még közelebb visznek a Teremtőhöz, képesek leszünk azokat egyesíteni, és képesek leszünk elérni a világ korrekcióját.

Én úgy érzem közel vagyunk mindehhez, és jól haladunk. Szóval kapcsoljuk össze a legmagasabb pontot, mely Bnei Baruch, a világ legalacsonyabb pontjával, a Holt tengerrel!

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.