Dr. Michael Laitman

Egy Internet kapcsolat a Teremtőhöz

Valójában az Interneten belül létezik egy rejtett erő, a Teremtő! Ez azt jelenti, hogy az emberek közötti virtuális kapcsolaton belül (amennyiben az tovább fejlődik, és megnövekszik egy helyes formát magára véve) a felső erő megjelenik.

Az Internet kifejezetten annak érdekében fejlődött ki, hogy összekapcsolja az embereket, és megmutassa, hogy az önző alapokra épülő kapcsolat csak gonoszt és kárt okoz, míg a felső természettel való egység jó. A felső természet képes minket egy másik dimenzióba emelni, az örökkévaló életbe, és felszabadít minket problémáink alól. Ez az amit az Internet felfed majd számunkra, és én bizonyos vagyok abban, hogy ez nagyon hamarosan bekövetkezik, az által megítélve, hogy az milyen gyorsan fejlődik.

Lehetetlen mindezt megállítani most, és senki sem lesz képes az embereket az Internetről lekapcsolni. A világ némelyik helyén épp ezt próbálják most meg, és nem fog nekik sikerülni. Az emberek érzik majd mindezt, és hajlandóak lesznek azokat elpusztítani akik eltávolítják őket az Internetről, mintha azok magától az élettől fosztanák meg őket.

Mi nem leszünk képesek visszatérni előző életünkhöz, mely minket nem az Internettel kapcsolt össze. Amennyiben bárki megpróbálja mindezt, ő válik majd az emberiség legnagyobb ellenségévé, és ő el lesz pusztítva pusztán csak azért, mert kikapcsolta az Internetet.

Végül is ez az emberek összekapcsolására szolgáló eszköz. Mostanra a személy már megértette, hogy az Internet lehetővé teszi számára, hogy belépjen a létezés egy másik formájába, ahol az egész világ a szemei előtt található! De amikor majd ez a világ felfedezi, hogy valójában mennyire üres, az válik majd az ugródeszkává a jövő világba való átmenethez.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.