Dr. Michael Laitman

A semleges zónánál

Kérdés:

Mit jelent az, hogy a Fény megvizsgálja a személy állapotát? Van ebben az elmének is szerepe?

Válaszom:

Nem, az elmének nincsen. Amikor a Fény vizsgálja meg állapotomat, nincs szükségem földi értelmemre, mivel az nem képes semmit ahhoz hozzáadni. Nekem spirituális vizsgálatokra van szükségem, amelyek az én vágyaim és a Fény érzékelése által jönnek. Nekem éreznem kell azokat, vagy legalábbis közelebb kell kerülnöm hozzájuk, belépve a semleges zónába az élvezet iránti vágy és az adakozás iránti vágy között.

Én lehetek 1. önző vágyamon belül, 2. a semleges területen, azáltal hogy kiléptem vágyamból, és a spiritualitás elérésére aspirálok, 3. a spirituális szándékon belül.

Amikor én a semleges zónában vagyok nem értem mi is történik velem még, de mégis, én csak a cél érdekében cselekszem. És akkor a Fény befolyásol engem, és én különböző állapotokon megyek keresztül, anélkül, hogy tudatában lennék mindannak. Én nem vagyok képes megmondani mi is történik, ahogy a kisbaba sem képes megmondani mi is történik vele. Ő teljesen a növekedés aspirációjában van, és azzal az aspirációval magára vonzza a Fényt, a növekedés és fejlődés erejét. Mi ugyanígy vagyunk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,710 seconds.