Dr. Michael Laitman

Két út

Nincs kétség afelől, hogy jelenlegi állapotunk a legjelentéktelenebb, és nincs rosszabb annál. Nincs mit megbeszélni ezzel kapcsolatban. Ez az a valóság melyet megkaptunk Felülről, és bármit is mondunk ez nem változtatható.

A Teremtő azt mondja: “Igen, Én teremtettem az önzőséget, és ezt az egész világot, mindez igaz, de ez csak a kezdeti pont. Hagyd abba az ücsörgést, és a sírást. Kezdj már el úgy cselekedni ahogy kellene! Én előkészítettem az összes kelléket számodra, kezd el azokat felhasználni!”

De senki sem akar valamilyen korrekcióról, munkáról, erőfeszítésről és változásról hallani. Általában mi csak azt tudjuk, hogyan üljünk egy helyben és panaszkodjunk azzal kapcsolatban, hogy rosszul érezzük magunkat.

Két kivezető út van minden állapotból amelyben találjuk magunkat. És a valóságban a mi állapotunk nem olyan rossz mint ahogy az tűnik számunkra. Ehelyett mindez azért valóban szörnyű, mivel nem látjuk mit is vesztünk a Végtelen Világhoz mérve, ahol lehetőségeink szerint létezhetnénk.

Mi nem láthatjuk ezt a végtelen állapotot, mivel egyébként azonnal önzően oda rohannánk. Annak érdekében hogy mi ebben meg legyünk akadályozva, ez a Fény el van rejtve előlünk. Ez teszi lehetővé számunkra hogy dolgozzunk, és normálisan fejlődjünk, a csoport erejét felhasználva, és ezáltal az adakozás felé haladva ahelyett, hogy önző parazitákká (Kilpa) válnánk, és csal az élvezetet kergetnénk, anélkül, hogy bármilyen erőnk is lenne annak visszautasítására.

Két út vezet ki a legalacsonyabb és legrosszabb állapotból. Próbáljunk meg kilépni magunk által, saját fejlődésünket beindítva, vagy amennyiben mi nem akarjuk mindezt, akkor létezik egy gépezet, vagy természetes program, mely arra késztet minket hogy olyan állapotok szekvenciájának megfelelően fejlődjünk, melyek le vannak rögzítve itt:  Fény és a vágy viszonyán keresztül, melyek egymással szemben állnak.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.