Dr. Michael Laitman

Hol van “Ábrahám csoportja” ma?

Dr. Michael LaitmanÍzráél népének nevezzük az ősi Babilonban a Teremtő munkájára felébredt emberek utódait, akik beleolvadnak Őbelé. Ábrahám összegyüjtötte és megszervezte ezeket az embereket e csoporttá. Ma ugyanezt a csoportot közelítjük meg, hogy beletársuljunk, egyesüljünk azokkal is, akik testben léteznek, s azokkal is, akik anyagi test nélkül csak lelkek.

Igazából ez ugyanaz a csoport, ugyanazok a lelkek, akik összefognak, hogy feltárják a szellem világát, az Adó-teremtőt, hogy hasonlóak legyenek hozzá és elégedettséget okozzanak neki. Ezek a lelkek együtt Ábrahám csoportja.

E lelkek egy része lezuhant  az adó-szellemiség fokáról és elveszett; nem tudjuk hová keveredtek? Egyesek szerint felbukkant Pakisztánban 22 millió ember, akik valaha Ízráél népe voltak. Nem tudhatjuk, nem is fontos. Nem fejvadászként számoljuk magunkat, hanem lelkek, vagyis az adó-vágyak száma számít.

Ami a vágyakat illeti, azok, akik ma az adó-szellem világára vágynak és akik régen vágytak erre együtt alkotják Ábrahám csapatát. Azok, akik valaha elérték az adó-szellem fokát és lezuhantak onnan, elhagyták a “teremtő munkáját”, ma “alvó” lelkek, akik újra szeretnék elérni, ami elveszett. Ők is a mi csapatunk részei.

Kiderül, hogy az “Ízráél”  (héberül Jasar-Kel azaz “Egyenesen Fel a Teremtőhöz “) elég nagyszámú csoport, mert sokan vettek részt benne a múltban. Folyton erősíteni kell magát e csoportnak. Még ebben a világban dolgozunk az adó-szellemiség elérésén és a Felső Világ lelkei segítenek nekünk egy más dimenzióból, segítve, hogy a Fényt egységes rendszerben vigyük el az Első Ember (Ád-ám Ha Rison) közös lelkébe.

Így működve az Első és Második templom idején az adó-szellem szintjéről lehullott lelkeket is felébresztjük; segítünk nekik visszatérni. Hiszen az történt velük, hogy elkeveredtek más vágyakkal és lelkekkel, vagyis “száműzettek”. És felébresztünk olan lelkeket is, akik sosem voltak ébren még.

Nem egyedül dolgozunk, hanem együtt az Atyák lelkével, Ábrahámmal és az ősi Babilon csoportjával. Ez egy hatalmas rendszer.

De ha a rendszer összeköt magával minden lleket, az összes embert és minden vágy közös lesz a Felső Fény által kijavított vágyakkal, az mind csak egy vékony szint lesz a Vég-nélküliben, amit  Nefes de Nefes-nek hívunk. Olyan hatalmas a Végnélküli Birtoklása, a Malkut.

.

[36087]
Napi  Kabbalah Lecke 2/22/2011, “Introduction to the Book, Panim Meirot uMasbirot

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.