Dr. Michael Laitman

Spirituális kitartás

Minden azon múlik, mennyire vagyunk képesek elviselni azokat a vágyakat, melyek megjelennek bennünk. A spirituális úton a személy felfedez rossz, helytelen vágyakat magán belül, megmutatva neki mennyire messze is van a céltól, és hogy ő mennyire ellentétes azzal. De amennyiben környezete megfelelően működik, akkor ő azonnal felfedezi azt, hogy mindaz a saját érdekében történik.

Ilyen módon, az én hajlandóságom, hogy elviseljem azokat azt jelenti, hogy én felkészítem magamat arra hogy elviseljem a bennem levő gonosz bármely fajta megjelenését, és azt jóvá fordítsam. Azonban amennyiben én nem állok készen minderre, akkor a gonosz minden újabb megjelenése elbuktat, és nem akarok újra felkelni, félve a kétségbeeséstől, vagy egyszerűen nem is tudom mit tegyek. És ez az, ahogy a korábban megkapott lehetőség el van vágva.

A környezet behatása, mely képes megtartani a céllal való kapcsolatot, a személyt állandóan a cél felé irányítja. Ez a helyes felkészülés, a kitartásra való hajlandóság. Amennyiben én felkészítettem ezt az erőt, akor a gonosz annak megfelelően jelenik meg, és én azt a jóság eléréséhez szükséges emelőként látom.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 1,618 seconds.