Dr. Michael Laitman

A maximális adakozás jogától függően.

A Resimó az  egy kép, egy forma, amely  meghatározza a jövő állapotát, de a múltból érkezik.

Mondjuk, a tegnap, ami már megtörtént, vendéglőben voltam vacsorázni, és fizettem 100 shekelt, és öt fogásos porciot rendeltem, teljes NaRaNHy-t (nefes, ruah, nesama, haja, jehida). De ma már csak 50 shekelem van, 100 shekel helyett. A pincér azt mondta. hogy én ma is kaphatok öt fogásos adagot, de nem ugyanazt mint a tegnap: a sült bárány helyett – fasirtot, lazac helyett – sós halat …-.de  mégis öt tányéros adag volt, különböző fogásokkal.

Én ugyan azokat az ételeket kérném, mint amit tegnap kaptam, mert én nem értek más izeket. De az én szürőm ( pénz – kiszuj) csak anyinak felel meg amenyit most tudok fogadni. Számitást végzek, nagyjából annak megfelelően amit tegnap kaptam. Világos, hogy én nem ugyanazokat az ételeket kaptam, de mindez nem számit nekem! Hogy  kérhetek fényt , ha még az nem volt bennem, és nincsenek adataim róla? Hogyan végezhetek én számitást az új állapotomról? Ez az új állapot óriasi mértékben különbözik az előzőtől.

A probléma az, hogyan tudjam kiszámitani, hogy elérjem a maximális adakozását Teremtőnek, és akkor nem számit nekem mit kapok ma! Hogyha fasirtot kaptam ma, a tüzen sült bárányhus helyett – ez a maximum amire én képes vagyok fogadni. Én boldog vagyok, hogy képes voltam maximum számitást végezni a Teremtő számára. Mivel, ez arra vonatkozik, hogy ami felfedezödött nekem, ez a kielegülés amire nagyon vágytam.

Mi itt a szándékról beszélünk és nem arról a részről amit a tányéromban kaptam. Ez amit a Teremtő adott nekem, ez volt az én maximumom, és ez a gyönyörű nekem!  Én végre tudom hajtani a pontos számitást az állapotomról, amelyek még nem fedeződtek fel bennem. Mivel a számítás melyet elvégzünk, nem az általunk megkapott Fény mennyiségére alapul, hanem a Teremtő iránti adakozás tulajdonságának a  minősége szerint.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,662 seconds.