Dr. Michael Laitman

Egyenként mindenki felelős

Dr. Michael Laitman

Kérdés

Mi a csoport felkészülése vasárnapra és hogy hívja be jobban ez a Körülvevő Felső Fényt?

Válasz

Gyerünk, mind együtt vállaljunk felelősséget, ez a csoport felkészülés. Az elv, hogy “Ha én nem magamért, ki lesz értem? ” azt jelenti, hogy felelős vagyok a társaimért, ébresztésükért, és ezzel billentem az egész világot az együttérzés, az irgalom kelyhe felé.

Nekem kell biztosítanom, hog a társaim ne felejtsék el, mi is a  cél. Miért vagyunk itt? Milyen fokra kell lépnünk? Az “emberi” (ád-ám) fokra akarunk elérni, amelyik azt jelenti szójátékkal, hogy “hasonló” (dome) /ád ám/ a Teremtő-Adóhoz. Ez legyen nagyon fontos mindenkinek. Akkor nem felejtjük el, mi fontos egy csoportos foglalkozás alatt és nem térítenek el az idegen gondolatok.

Biztosítanom kell, hogy ez minden társamnak sikerüljön. Segítek mindenkinek a célra fókuszálni, odafigyelek rájuk. Ha az egész csoport így működik, elég gyorsan elérhető a siker.

Egy egyén csak úgy haladhat sikeresen egyedül, ha ő egy kiválasztott különleges lélek. De mi együtt csak az egységgel menekülünk meg. Nem látok itt kiválasztottakat. Mindenki feltételezi, hogy neki van egy egyedi ösvénye. De ez tévedés, a mai korban már nincs szükség kiválasztottakra. Ellenkezőleg, ma a tömegeknek kell a kijavítás folyamatába betársulni.

[36715]
Napi Kabbalah Lecke 3/1/2011 Rabas

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,671 seconds.