Dr. Michael Laitman

Az ember, aki felelőséget vállalt a Földért

Ahogy mi visszatérünk a Végtelen Világba, a világegyetem pereméről, ahová mindannyian ki lettünk vetve, és a középponthoz közeledve mindannyian egyre nagyobb közelséget érzünk egymással. Ez addig fog tartani, ameddig visszatérünk a Végtelenben. Ez azt jelenti, hogy visszatérünk az egység és összetartozás, valamint a kölcsönös garancia törvényének az alkalmazásához, egyre nagyobb és nagyobb fokozatban, a kapcsolati létra 125 foka mentén, ahol mindenki függ a másiktól.

Az ember elkezdi felfedezni ezt az integrált és vágyott kölcsönhatást, és ennek megfelelően érezni kezdi a Fényt, amely ezen belül kitölti. Végül is, hasonlóvá válik a Fényhez, és az adakozás minőségéhez, amely most kitölti őt. Akkor elkezdi érzékelni a spirituális világot.  

A teljes teret az útja során a Végtelen Világ felé, a spirituális Világnak tekinthetjük, mivel ez csak az egymással való kapcsolat fokával megegyező mértékben képes érzékelni. A teljes valóság, ami az említett érzékelés mögött van, úgy tekinthető, mint ez a világ, mivel ez a módja annak, ahogyan azt valaki érzékeli, amikor elszakítja a kapcsolatát, minden mással.

Más szavakkal, kétféle valóság van. Az egyikben, mi szeretnénk minden megszerezni másoktól, ezért érezzük ezt a materiális világot. Ha mi átlebegünk az ellentétes oldalra, és akarjuk a köteléket velük, akkor a mi világunk helyett, a spirituális világot fogjuk érzékelni. ,

A kölcsönös garancia egy felsőbb törvény, minden teremtménynek? Időtlen és érvényes minden részletére a teremtésnek. A teljes kövületi, növényi, állati természetre nézve érvényes, ösztönös módon, követve a belső hívást, a beépített gének és a természet erőinek befolyását követve. Ugyanokkor az ember az előző fejlődési állapotaihoz is tartozik, amikor ösztönösen hajtja végre a törvényeket önmagán belül.

Csak amikor a személy elérkezik a beszélő szinthez, a fejlődése során, és elkezdi megkapni a minőségeket, amelyek nem vakon elviselik csak ezeket a törvényeket. Az embernek muszáj elfogadnia akarattal ezt a törvényt, és követnie.  

Mindenekelőtt, fel kell fedezni ezt a törvényt, tanulmányozni, megérteni és vágyni arra, hogy kövessük, hogy képességet kérjünk a követésére, ami azt jelenti, hogy egy átalakítást kérünk a Reformáló Fénytől. Amikor ez a Fény leereszkedik az emberre, az elfogadja a kölcsönös garancia feltételeit, és saját akaratából elkezdi követni, érzékelni, és megtartani azokat, ami által felfedezi az egyetlen, egységes, egyesült lelket, a közös köteléket.

KN

 

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,156 seconds.