Dr. Michael Laitman

Felhasználni a válságot, mint a spirituális fejlődés eszközét

Nekünk helyes módon kell kiértékelnünk a jelenlegi helyzetünket a Földön. A problémák szándékokat ébresztenek bennünk arra, hogy korrigáljuk őket, és a Felső Világokba emelkedés során eszközként használjuk őket. Különben miért élek? Miért tapasztalom meg mindezeket a problémákat, és próbálunk ellenállni nekik? Túl akarok lépni rajtuk. Ráébredtem a helyzetre és látom, hogy válság mennyire nagyszerű, mivel korrigálva azt belépek a Felső Világba. Ha nem a válság miatt, akkor miért kezdenék dolgozni, hol változtatnám meg magamat annak érdekében, hogy egy magasabb szintre emelkedjek?

Egy eszközről beszélünk, amely biztosítja nekünk, a fejlődést, és hogy korrigáljuk önmagunkat. Megértjük a betegséget, és most az által, hogy a kezelést végezzük, elérjük a természetünket és megértsük, miben van hiányunk, ahhoz, hogy elérjük a Teremtőt természetét.  

Természetesen a válság oka nem a lelkesedés, hanem a gonosz felfedezése. Azonban kell, hogy legyen egy gyakorlati hozzáállásunk ehhez. Hirtelen rájövök, hogy kegyetlen vagyok és kapzsi, és hogy szeretek másokon uralkodni, hogy nem érdekel a földön senki más, és hogy én értékeltem ki ezt a felismerést, mint eszközt az úton. Boldog vagyok a hibák miatt, mert feltárulnak, és rajtuk át felismerem, mire figyelmeztetnek engem.  

Ezért nem szabad a világ problémáit elnyomni magunktól, magunkban. Éppen ellenkezőleg meg kell mutatnunk az embereknek, nem azért, hogy megijesszük őket, hanem, hogy gyógyítsuk a betegséget. Mindenkinek meg kell mutatnunk, hogy csak egy út van, a krízis gyakorlati kezelésére, és hogy minőségi változást érjünk el.

Akkor hirtelen érezni fogjuk, hogy csodálatos munkát végzünk a korrekción, aminek az eredménye egy végtelen, teles élet. Mi tehetünk jobban? Nem maradhatunk az állati szinten, állandóan újraszületve majd ismét meghalva. Emellett ez lehetetlen, mert a fejlődésünkön keresztül már elértük a következő szintre, egy magasabb dimenzióba való emelkedés szükségességét.

Mi nem csak elmagyarázzuk a válság természetét, hanem rámutatunk annak felső céljára is. A lényeg itt nem az, hogy tanít bennünket, hanem, hogy egyre közelebb visz minket egymáshoz, egyesít minket. Mindez csak eszköz, egy létra, amelyen felemelkedünk a létezés egy új szintjére.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,136 seconds.