Dr. Michael Laitman

Az út a világ szivéhez

Kérdés:

Van egy bizonyos határ, hogy mennyi ember képes minket meghallgatni? Képesek ezek a határok kitágulni a válság kitőrésekor, mint például Spanyolországban, ahol voltak nem rég a tiltakozó tömegtüntetések?

Válasz:

Ha a személynek létezik valamilyen baja vagy betegsége, ő mindig akarja hallani a jó hirket az orvosságról. Az ideális állapotbam nem mi  vagyunk azok akiknek a spanyolokhoz kell fordulnia, hanem a mi barátainknak ugyanabból az országból. Pontosan nekik sikerül majd terjeszteni a korrekció módszerét az embereik között, finom és elérhető formában. Ők tudják, hogyan lehet ott fordulni az emberkhez. Őket csak meg kell tanitani és útba irányitani, azért hogy megkezdjék a munkát.

Így kell tenni az egész világban. Azért ébreszti fel a Teremtő a szivbeli pontokat, minden országban, hogy cselekedjenek az saját országukban. És mi mostantól el kell kezdjük felkésziteni őket erre. Ők tudják, hogy milyen formán beszéljenek az emberekkel. Közöttük és a népjük között nincsen válaszfal, mindazok az ő hozzátartozóik, barátaik és ismerőseik. Nekünk csak egy anyag gyüjteményt és segitő bázist kell előkészítenünk.

Az összes csoportainkat a világban át kell változtatnunk terjesztési központokra, hogy megtudják magyarázni a tüntetőknek és mindenkinek aki bajban van, hogy mi okozza a szenvedéseiket, a kabbala neve megemlitése nélkül, szimpla szavakkal. Másképp, a személy rögtön hátat fordít és nem fogja tudni  még csak hallani sem őket. Még ti is, akik készen vagytok mindezt meghallani, alig fogjátok fel a kabbalisták szavait. Akkor mit mondhatunk másokról.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,626 seconds.