Dr. Michael Laitman

Hol van a Fény elrejtve?

Kérdés:

Hol található a Reformáló Fény: a Tórában vagy a barátaim felé történő adakozásomban?

Válaszom:

Mi a Reformáló Fényt azon erőfeszítésünknek megfelelően kapjuk meg, hogy össze akarunk kapcsolódni barátainkkal. Mi egy tökéletes, korrigált rendszeren belül létezünk, A Felső Fény, a Végtelenség Fénye uralkodik a teljes rendszer felett. Hogyan vagyunk képesek felébreszteni a Végtelenség ezen Fényét, hogy dolgozzon rajtunk? Mi megpróbálunk hozzákapcsolódni a korrigált rendszerhez.

Mi az? Milyen formában van az bemutatva számunkra? Mindaz a csoporton belül található. Amekkora mértékben mi összekapcsolódunk a csoporttal, a közöttünk levő kapcsolaton belül, erőfeszítéseinknek megfelelően, a Fény, a Tóra, az adakozás ereje felébred. Ez az erő befolyásol minket, és ugyancsak átfordít minket, a korrigált rendszer adakozó részévé, hogy a Tóra, ez a korrigáló Fény elkezdjen megtölteni minket.

Kérdés:

Akkor az a szöveg, melyet mi olvasunk, hogyan kapcsolódik mindehhez?

Válaszom:

A szövegben mi a korrigált állapotokról olvasunk a közöttünk és barátaink között levő kapcsolatokon belül. Épp most mi a Zohár egy részét olvastuk. Hol kell nekem felfedeznem mindazt amiről most olvastunk? Nekem azt a barátaimmal létrehozott kapcsolatomon belül kell felfedeznem, azon aspirációmon belül, hogy össze akarok kapcsolódni velük. és akkor én felfedezem az összes tulajdonságokat, Szfirákat, Parcufokat és a világokat a közöttünk levő kapcsolaton belül.

Most 125 szint létezik te és én közöttem. Ha létrehoztam volna egy olyan belső változást magamon belül, hogy én hozzád kapcsolódom szívemmel és lelkemmel, értelmemben és vágyaimban, akkor elértem volna az én egyéni végső korrekciómat (Gmar Tikkun). A hozzád közeledés, számodra történő adakozás, és vágyad magaménak való elfogadása azt okozná, hogy én keresztül hatolok mind a 125 szinten keresztül. Akkor felfedeztem volna a világokat magunk között, az emelkedéseket és zuhanásokat, és mindazt a közöttem és barátaim között levé kapcsolaton belül.

Ahogy én egységre lépek egy baráttal, legalább eggyel, befejezem munkámat. Nem kell milliókkal egységre lépnem, vagy milliárdokkal, vagy a Teremtővel, mivel mindezek ugyanazt jelentik. Amennyiben én eltörlöm vágyamat az élvezet irányában, és képes vagyok barátom vágyát magaménak elfogadni, minden megtörtént!

Ezért olvassuk a Zohár könyvét, mely különböző állapotokat ír le, melyeket én a közöttünl levő kapcsolatokban és szétválasztásokban fedezek fel, közöttem és a másik között – az összes világok (rejtettségek) és szétválasztások ott találhatóak.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,650 seconds.