Dr. Michael Laitman

Produkáljuk együtt a következő lépést

Dr. Michael LaitmanKérdés: Hogy tudják a nők magukat a közös hordozóba belefoglalni a gyűléseken? Mit kellene tenniük?

Válasz: Tegyék ugyanazt, amit a férfiak. Miért kell magukat mindig elkülöníteni, nem értem. Hiába mondom nekik, hogy ők ugyanolyanok, mint bárki más, ettől sem lesznek boldogok.

A férfi aktívan produkál, mint a mi világunkban. Mert vadász. Aktívan építi a kapcsolatokat, kilép magából, odaadó lesz a másik felé, a nő meg mögötte áll passzívan.

Hogy hogy nem, mégis minden, amit a férfi művel, áthalad az asszonyon. Új lépcsőre lép fel a nő mindkettejük számára, mivel minden a nőn keresztül történik a  férfiban. Pont úgy, mint ahogy ők ketten hozzák létre az emberi fajta további nemzedékét.

Kérdés: Mi a férjünkkel együtt tanulunk Kabbalah-t. Mindig a férjem ment el a találkozókra és most engem is hív. Kihasználjam a lehetőséget, vagy küldjem el inkább a férjemet?

Válasz: Oh, hát persze a legjobb a férfit elküldeni, mert ő bevonzza a megvilágító Fényt, a nő pedig megkapja és megvalósítja. Ezért kettőtök közül a férfi jelenléte a fontosabb, ha választani kell.

[44534]
From the Virtual Lesson, Fundamentals of Kabbalah 5/29/2011

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.