Dr. Michael Laitman

Az egyensúlyi állapot pontjára való törekvés

Mi a Fény (a szeretet és adakozás tulajdonsága, melyet Teremtőnek nevezünk) terében létezünk, mely kitölti a teljes teret amit mi elfoglalunk, csak mi nem vagyunk képesek ezt a Fényt érzékelni. Annak rám való hatásában az olyan mint egy fizikai tér, akár gravitációs, elektromágneses, vagy elektroszatikus. Amennyiben én rendelkezem spirituális töltéssel, akkor elkezdek mozogni ezen a téren belül annak érdekében, hogy azzal egyensúlyi állapotba kerüljek.

Hasonlóan ahhoz ahogy egy elektron viselkedik az elektromágneses térben, a személy ugyanígy viselkedik bármely adott térben: egy egyensúlyi állapotra törekszik, érzéseinek terében létezve. De az érzések ugyancsak erők! Mi ezeket tanulmányozzuk a Kabbala tudományában, mint ahogy más tudományok a fizikai erőket tanulmányozzák. Kivéve, hogy mi nem vagyunk képesek érzékelni ezen spirituális erőket mai világunkban.

Amikor a szívben található pont megjelenik a személyen belül, elkezd mozogni egy olyan helyre, ahol képes megkapni azt a beteljesülést, amit ez a pont követel. Ezek az emberek csoportokba “lépnek be”, vagy “hirtelen felfedeznek” minket az Interneten. Mindez váratlanul éri őket…És ez az ahogy elkezdik tanulni a Kabbala bölcsességét.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,656 seconds.