Dr. Michael Laitman

Az élet formulája

Kérdés:

Mi az adakozás?

Válaszom:

Azt az állapotot hívjuk adakozásnak, amikor én a te vágyaidat magaménak fogadom el, és elkezdem azokat beteljesíteni. Más szóval az én vágyam teljességében arról szól, hogy beteljesítsem a te vágyadat. Ez azt jelenti, hogy veled kapcsolatban én adakozást hajtok végre, én szeretlek téged.

A Kabbala tudományában mi azt tanuljuk, hogy a teljes valóságban csak két alkotórész található: vágy és beteljesülés. Ezáltal létrejönnek a kövületi, növényi és állati részei a természetnek. Sejtjeink, molekuláink, atomjaink, gondolataink és erőtereink a vágytól (a beteljesülés szükségességéből) a beteljesülés irányában működnek.

Mindez különböző szinteken jelenik meg: biológiai, fizikai, valamint gondolatokban és vágyakban. Semmi más nem létezik a természetben a hiányon, vágyon és beteljesülésen kívül. Ezáltal és a te beteljesülésed eszközévé válok, ez jelenti azt hogy adakozom neked.

Ennél fogva mi egységre lépünk: én hozzád kapcsolódom, és te ugyanezt teheted velem kapcsolatban. Mi egy teret építünk egymás között, amelyben képesek vagyunk felfedni a felső Fényt, a végső beteljesülést, te általam, én általad. Ezt hívjuk a spirituális élet érzékelésének.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,668 seconds.