Dr. Michael Laitman

Belekezdhetsz a teljes sikerbe

Dr. Michael LaitmanKérdés: Itt mit kell tennem, hogy sikeres legyek a közös tanulás gyűlésén?

Válasz: A gondolataiddal tudod elérni a sikert. Részese vagyok ennek a többiekkel együtt. Társulni akarok velük. Felfogom, hogy csak másokkal együtt, egy ilyen gyűlésen vagy találkozón, meetingen  lehet felfedezni a lelkiségi – spirituális – fokozatokat , világokat /megvilágításokat/ és a lelkiség űállapotait. Ha teljesene gygé válok a többiekkel, akkor elérem a teljes gyyógyulást, felépülést, vagy legalábbis részben elindulok ezen az úton  (ha még eddig nem dolgoztam azon, hogy azonusolnom kella másik gyógyulási vágyűval, mert ez közös minden jelenlévőben.) .”

Mert a spiritualitás, a lelkiség az csak emberek viszonyaiban jelenik meg. És csak a kölcsönös egymásnak adás viszonyaiban. Tehát csak akkor jelenik meg valakiben, ha erer ráhangolja magát – önmaga, a csoport és  a tanítás az önvizsgálatról, mely  az Elfogadás /kabbala/ tanaiban megjelenik.
[44357]
From the Virtual Lesson on Fundamentals of Kabbalah 5/29/2011

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.