Dr. Michael Laitman

A Kabbala terjesztése olyan mint élet adása a spirituális világban

Kérdés:

Nem érzem úgy hogy spirituális előrehaladásom a férfiakon múlna. Hogyan tudnám ezt az érzést megjeleníteni magamban?

Válaszom:

Nagyon sok olyan nő van aki önellátónak érzi magát. Ők részt vesznek a terjesztésben, nézik a leckéket, és együtt vannak velünk szívvel lélekkel. Ők nem érzik úgy, hogy függenének a férfiaktól. Mindez nem számít. Ők ettől függetlenül benne vannak foglaltatva a kollektív vágyunkban, Kli-ben. Mindennek ellenére ők együtt vannak velünk.

Még akkor is, ha egy nő teljesen el van foglalva egy bozonyos munkában, mint például fordításban, anyagok feldolgozásában, vagy valami másban, résztvétele lefed mindent, mivel a terjesztés gyakorlatilag a legfontosabb felhasználása a női vágynak. Mindaz hasonló az élet adásához a mi világunkban.

Ennél fogva a nő a Kabbala terjesztésében való résztvétele a lehető legjobb korrekciós cselekedet. Nagyon sok olyan nő van, akik valahol távol egyedül léteznek, többiekkel való kapcsolat nélkül. Lehet hogy több virtuális kapcsolatra van szükségünk. Én nagyon pártolom a jó virtuális kapcsolatot. De még akkor is ha egy nő egyedül van, és részt vesz a terjesztésben, továbbra is a tovább lépés iránti kollektív aspirációnkba tartozik. Ő minden bizonnyal érzi azt, és együtt halad előre velünk.

Nagyon sok hasonló példával rendekezünk. nagyon sok nővel dolgozom együtt a blogon, az anyagok feldolgozásában, fordításban, könyvkiadásban, és más hasonló elfoglaltságban. Én nagyon nagyra értékelem ezt a munkát. Ezek a nők lojálisak, megbízhatóak és látom ahogy haladnak előre. Még akkor is ha a női csoport nincs jól megszervezve, ők haladnak előre, és jól együtt haladnak mindenki mással együtt, legalább olyan jók mint a férfi csoport.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.