Dr. Michael Laitman

Az összes minket elválasztó határok fölé emelkedve

Remélem hogy ez a kongresszus valódi fordulóponttá válik. Elkezdünk egymáshoz komolyabban fordulni, viszonyulni, végre elkezdünk közelebb kerülni egymáshoz, nem figyelünk ezentúl arra, ki melyik országból származik, vagy arra hogy mi elletétesek, különbözőek lennénk.

Az összes minket elválasztó határok fölé kell emelkedjünk. Egyetlen teret kell megformáljunk, és én valóban hiszek abban hogy mindez megtörténik. Át kell törjünk az összes határokon. Egyébként nem leszünk képesek a következő szintre emelkedni.

Milyen fajta Machsom-on (határvonalon) várod az áthaladást, amennyiben különbséget vonsz magad és magam között, ez és az között, fekete, fehér, sárga, vörés és így tovább között? Mindez azonnal egy falat állít előttünk.

Ez az ahogyan ennek minden egyes csoportban meg kell történnie. Minden egyes csoportban önzőségünk fölé kell emelkednünk. Végül is egyszerűen csak játszanak velünk Felülről. A Teremtő szándékosan ad nekünk az önzőségből a bal oldalon, és mi nem vagyunk képesek afölé emelkedni.

Mi állandóan a hibákat látjuk meg a többiekben. Ez gusztustalan mivel orrát piszkálja, az azért mert egy bizonyos módon beszél, és a másik meg azért, mert furcsa módon néz rám. Ez dagadt, az túl vékony, ez arrogáns, és így tovább. Honnan jön mindez?

Több ezer okot találok hogy ne kelljen a többiekkel összekapcsolódjak. Semmi problémám indokokat találni. Én készen állokm arra hogy mindenkit eltaszítsak, és minden egyes alkalommal képes vagyok megfelelő indokot találni erre. Hogyan vagyok képes efölé emelkedni? Amennyiben nem tesszük meg mindezt, semmi nem működik.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,644 seconds.