Dr. Michael Laitman

A szónoki kérdés: ki tehet róla?

jun. 15th, 2011  2:13 pm

Dr. Michael Laitmankérdés: Minek kell ahhoz történni, hogy a tömegek elkezdjék a belső gyógyítás módszereit?

Válasz: Tömegszinen nem lehet érteni honnan jönnek a gondok. Nem  akormányok, nem a rendszer, nem a gazdasági spekulációk, nem összeesküvések…Amerika nyomása és a kínai olcsó munkaerő csak a tünetek, s ostobaság azt hinni, hogy bárkinek hatalma van efölött. Mintha a politikai vezetők,  Ahmadinedzsad, Obama, s Merkel bármit számítanának.

Mi a poén abban, hogy kimennek a terekre a népek, s követelnek dolgokat, amik úgyse működnek. Mennyi kormányt kell lecserélni, hogy haszna legyen?  Hiszen a váltás csak belül Fentről jöhet. Nem egy vezető által. Hisz ő is csak egy ember a népe közül. Mit is tehetne, ma, amikor minden nép a másiktól függ?

A logika szimpla. 250-nél több állam van. Teljes interdependencia. Mit thete egy miniszterelnök? Milyen opciók vannak egy közös piacon? Kemény törvények vezetik a globális gazdaságot, s nem lehet se jobbra se balra eltérni mert mindenki össze van kötve. Egyik vezetőnek sins varázspálcája.

A tömegek hatalmi váltást sürgetnek, de a dolgok csak rosszabbak lehetnek, mert mindnki rossz felé néz. Nem értik, mi a fő teremtő erő. Ezért lenne jó, ha az Elfogadás Tana elterjedne a világban. Ha nem terjed ez el, akkor azt hiszik, hogy a  i hibánk minden, lévén a teremtő népe. Noha nem ismerik a bölcsességet, ami a kezünkben van, mégis ránk kezdenek mutogatni. .

hogy a Góg és Magóg harcában le van írva, mindenki ránk támad. A nemzetek közt háborúk törnek ki, majd mind az Ízráél-re támad. Ez természetes, hisz harcban állnak és fogalmuk sincs, miért.

tehát valaki mást kell hibáztatniuk, amíg meg nem értik, hogy mindenki veszélyben van, mindenkinek reménytelen a helyzete s nem találhat semmiben megváltást. Kitől jön a baj? Nem  Obama, Ahmadinedzsad, Merkel és  Sarkozy a hibás.Nem ők, nem.Valaki más.Azaz a zsidók. Ezt érzi majd mindenki.

Ez természetes antiszemita reakció. A ti hibátok! S igazuk van. Ezt csak azzal lehet megelőzni, ha a zsidók titokban tartott tudását agyógyulás technikájáról megmutatjuk, hogy lássák, nem titikoljuk.

ezt még a vádak megjelenése előtt el kell kezdeni.Mielőtt súlyos lesz a baj, a gyógyítást meg kell kezdeni. Nem azért, mert félnánk tőlük. Hanem mert ez a szerető teremtő akarata, aki egy népet sem akar szenvedni látni.

[44343]
From the 4th part of the Daily Kabbalah Lesson 5/30/2011, “The Peace”

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,109 seconds.