Dr. Michael Laitman

Ha van jó a világban?

Moszkva, 7-ik leckéből:

Kérdés:

Én a világban csak rosszat látok, és nem jót. A rosszat én magamban kell megkapjam és korrigáljam. De mit tegyek a jóval?

Válasz:

Igazán nincsen jó a külső világban. Ezt mind amit az én önzőségem fest le nekem. Ha én sóvárgok a helyes cél érdekében, akkor elkezdem látni a gyökerét a jónak, amely forgat engem, mivel én elkezdem látni benne a Fény manifesztacióját, a Teremtőt. És akkor ez csak abban a mértékben fedeződik fel, amekkora mértékben én sóvárgok és mozgok ezen a világon keresztül a cél irányában.

Én nem hiszem, hogy olyan nagy figyelmet kell adni az e világnak, vizsgálni és ellemezni kell. Kezdjél sóvárogni a célért, és ennek keretében  folytatodik, és annak részéve válik.

Te felfedezed, hogy nincsen jó, mert te nem csatolod hozzá a te jó szándékodat. Csak úgy nincs jó, csak egy nagy korrigálatlan vágy létezik, hogy átváltozzon a jóra, avval a szándékkal, hogy adakozzon, és a barátatok javára dolgozzon.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,636 seconds.