Dr. Michael Laitman

A napi munka

Kérdés:

Az utolsó három kongressz Olaszban, Spanyolban és Moskvában nagyon különösek voltak. Mit tegyen most a csoport a kongresszus után?

Válasz:

A kongreszus elmúlt, ami azt mondja, hogy mostantól kezdve a napi rutinból át kell lépni a Kongreszus szintjére. A kongresszen mi megfeszitettük magunkat, ami feljebb van a feszültségen. És most nekünk felkell állnunk arra a szintre, amelyre fel lettünk húzva a kongresszus által. Más szavakkal: a mi tettünk egy következő lépcsőfokot és nekünk fel kell másszunk rajta.

pastedGraphic.pdf

Mi nehezen mászunk fel, kimerülve, mivel sok erőfeszitést fektettünk belé a kongresszus alatt.  És most mi ezen a lépcsofokon  lábra kell álljunk – mindenkivel eggyütt.

pastedGraphic_1.pdf

Ez a napi munkánk a következő kongresszig. Ez ahogy mi lábra állunk teljesen, attól a pillanattól amikor  mi uraljuk  ezt lépcsőt, akkor készen vagyunk a  következő kongresszusra.

A következő kongreszust nem kell megtenni automatikusan –  “gyertek csináljunk kongreszt egy hónap vagy hónapok múlva”. Hanem a következő kongressz lehet egy vagy két hét múlva, vagy egy fél év múlva. Ez attól függ, hogy milyen hamar elérjük a felemelkedést, magunkévá tenni a potenciált, hogy lábra álljunk, amelyet a kongressz  alatt megkaptunk. Megfogtuk, és most ezt mindenkinek meg kell valósitania  magában.

Mit jelent ez? – Mikor én a kongreszuson voltam, én ezen a szinten voltam, minden növekedést számomra  a világi csoport  erőfeszitése alkotta. Összekapcsolodtam a barátokkal, felemelkedtem együtt, egyesültem és ezen a kapcsolaton, egységen keresztül én képes voltam felemelkedni.

Most, amikor én nem a barátok hatása alatt vagyok, ezt a felemelkedést én egyedül  kell megtegyem: hogy, a térdem segitségével mászva, most lábra álljak. Ez egy nagyon komoly munka, aprólékos, amelyben érzem, hogy a töltés amit tőlük megkaptam bennem van és ez segit a csoporttal eggyütt és a világ csoporttal eggyütt, a terjesztésben és a tanulásban. Ez állandoan él és  energiát ad nekem, hogy megengedje nekem, hogy képes legyek velük eggyütt dolgozni.

Az összekapcsolodás, ami a kongresz alatt megtörtént, ez egy külső behatása, hogy  az kapcsolattá váljon, ahogy azt  én megvalósitom.

pastedGraphic_2.pdf

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.