Dr. Michael Laitman

Előkészület a fény befogadására

“Mielőtt megkapták a Torát, az összes magántulajdont megszüntették, olyan mértékben, amely egyenlő azzal a kifejezéssel, hogy Mámlehet Kohanim (főpapok királysága) és az egész teremtés céljával, azaz, hogy összeolvadjanak a forma azonosságon keresztül a Teremtővel, ahogy Ő olyan aki adakozik és nem kap, ők is legyenek adakozók és nem kapni akarok, ami az utolsó szintje az összeolvadásnak, amit úgy nevezünk  “Goi Kádos”( A szent nemzet)…”

Hogyan tudunk kimenni ebből a világból? Mi belépünk a felkészülés idejébe, és azután átlépjük a Machszomot és felemelkedünk arra a szintre, amelyet nevezzünk “Háfac Hészed”(Kegyelem). Szóval adakozzon azért, hogy adakozzon, ez a Bina fokozata.

Azután átlépünk  a Keter szintjére, megkapni azért, hogy adományozzunk, és megkapjuk a Hochmá fényet. Az azelőtti szinten kaptuk a Haszadin fényét.

A Bina fokozatán megszűntetjük a “magán tulajdont”. Szóval elérkezünk a Háfec Heszed állapotához és nem használjuk fel a kapás vágyat. Ez ugyancsak felkészület, az edények korrekciója felé. A következő fokokozaton  megtörténik a Fény befogadása.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,685 seconds.