Dr. Michael Laitman

A láthatatlan ébresztő óra, amely nem hagy elaludni

Kérdés:

Ha a Teremtő és a Fény nem változik, akkor mi az, hogy “felébresztés fentről”? Ki ébreszt fel fentről?

Válasz:

A “felébresztés felülről” (“Iturerut mi Lemala”) mindig létezik! Ha te most itt ülsz és tanulsz, és meg tudod tartani magad egy percig, ez a “felébresztés felülről” eredménye. Ez ad neked erőt, türhetetlenséget,  vágyat, és te tanulsz ahelyett, hogy aludnál vagy keresed a fizikális élvezeteket ebben a világban . Ezen a helyben hallod a leckéket és sóvárogsz valamire, bár te magad nem tudod, hogy mi az.

Mivel hirtelen jön hozzád egy olyan vágy amely “buta” és nem “reális”? Vajon egy ésszerü ember, egy normalis elméjü ember tenné mindezt? Mindez a felülről valo felébredésnek köszönhető, a Fény ébreszt fel felülről és kötelez téged az adakozásra való sóvárgásra. A Fény állandó és nem változik, csak te változol meg! Mindig te változol meg és a te érzékenységed megnövekszik, igy érzel magadob belül egyre nagyobb és nagyobb benyomást. Te fentebb emelkedsz az érzékelésedben a felfogás lepcsőjén: 0-1-2-3-4, addig amig megszerzerzed a teljes a belső fokozatokat (HaVaYaH)

Te ezt a te erőfeszitésed által tetted, amely köszönhető a te “alulról való felébresztésnek” (Itorérut de Letátá). De akkor mi adja meg neked a kezdeti felébredést  és inspiralta a befektetést az erőfeszitésedbe? – A Felső felébresztés!  Ő adja meg neked az első lökést, erről szól az, hogy “Én vagyok az első és Én vagyok az utolsó”.

bs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.