Dr. Michael Laitman

Egy általános recept a sikerhez

Kérdés

Mit tehet valaki, amikor képtelen túllépni azon, hogy a csoportban pletykák és rosszindulatú gyanúsítgatások jelennek meg?

Válasz

Ez egy probléma. Ha mi legalább egy betűvel kapcsolódunk a kabbala bölcsességéhez, akkor minden, ami velünk történik mostantól kizárólag a barátokkal, való kapcsolattal és a Teremtő csoporton belüli elérésével kapcsolatos. Nincs más oka az eseményeknek az életünkben. Lényegtelen mi történik valakivel, minden jó és rossz a cél irányába vezet. A személy belépett a spirituális autópályára.

Az emberek szerte a világon, még mindig abban az állapotban vannak, amikor az egoisztikus vágyuk növekszik. Ez mindaddig folytatódik, ameddig el nem érik azt a határt, ahol a valódi probléma feltárul a számukra, vagy a világméretű válsága az integrált kölcsönkapcsolatoknak, vagy a szívben lévő ponton keresztül.

Azonban a hibáink kizárólag a környezettel szembeni hanyag munkából adódnak. Még pontosabban, csak a megfelelő környezetben képes valaki korrigálni az összes problémát, ami a kölcsönös kapcsolat a barátok között. Miért van ez így? Azért, mert ezen a módon valaki felébresztheti a vágyat, amely elvégez minden egyebet. A Fény az, amely irányít és meghatároz mindent az ember életében, a fizikai egészségtől, a spirituális teljességégig. Minden a Fény jelenlététől vagy hiányától függ.

Ezen a módon a csoportban való munka, egy általános módszer, amely biztosítja a siker elérését mindenben.

Kérdés

Hogyan biztosíthatjuk, hogy a csoport legyen az egyetlen területe a munkánknak? Hogyan maradhatunk ebben a sávban?

Válasz

Mindenkinek emlékeznie kell erre, és éreznie a fontosságát, szükségünk van egy közös véleményre, és a kölcsönös garanciára. Biztosítanom kell, hogy ne felejtsem el, hogy az életem minden szintje, minden részletében, kizárólag a csoport jólétén és teljességén múlik.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,662 seconds.