Dr. Michael Laitman

A szeretet kisugárzása a világra.

Kérdés

Ha folytatjuk a munkát a belső egység és a kölcsönös kapcsolatok irányába, jobban fogjuk szeretni egymást a külső világban?

Válasz

Igen, de ez nem csak ránk, hanem az egész világra vonatkozik. Végül is, mindez egyetlen rendszert képez. Ha a mi szintünkön – amely magasabb, mint világ rajtunk kívül eső része – megpróbáljuk a spirituális részeinket közelebb vinni az egységhez, amely által az anyagi részeket is elvezetjük az egységhez, azaz az embereket.

Valóban nincsenek emberek és nincs egység, vagy törés sem közöttük. Mindezek egyetlen lélekbe vannak befoglalva, csak a róluk kialakuló képet és a közöttük lévő kapcsolatokat nevezzük úgy, hogy „ez a világ.” Minden, amit valaki maga körül lát, ugyanazok a lelkek, ugyanabban a hálózatban, csak ezek önmagukat és a hálózatot önmaguk között, mint illuzórikus világot érzékelik.

Ezért, ha mi törekszünk a kapcsolat felépítésére, és a felépített rendszeren belüli létezésre, csak a tudatosság, a megértés magasabb szintjén leszünk erre képesek, amely természetesen mindenkire hatással lesz.

KN

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

63 queries in 1,000 seconds.