Dr. Michael Laitman

Vitatkozni, hogy nyerjek?

Vitatkozni, hogy nyerjek?
Jul. 17, 2011t 8:36 pm
Kérdés: Mit tegyek, hogy lenullázzam a nyerni-akarásom, ha gyakorlatilag képtelen vagyok rá?

Answer: Tényleg lehetetlen! Ha le tudnám magam nullázni gondolatban, akkor tettek szintjén is menne ez. Hiszen a tettek a szándékból adódnak. .

De ha még nem jutottam el a végső döntésig önmagam lenullázása terén, akkor csak hazudok magamnak, ha azt mondom, hogy lenullázom az egós gondolataimat.

Ha azt látjuk, hogy egy vita után a csoport nem jut egységre, s jön a következő vita, ez annak a jele, hogy a tagok nem nullázzák le magukat egy más előtt s nincs esélyük átjutni a lelkiségbe, a téridő okságon túlra.

Tehát belső leltárt kell végezni, külső és belső szinten lenullázni magunkat a társak előtt s ez már spiiuális, azaz lelki munka. A lelki, spirituális világ csak akkor tárul fl, ha lenullázzuk az egót a mai szintünkről.

Ha sikerül lenullzni magunkat bárki előtt, meg leszünk győződve arról, hogy elértük a szellemi valóságot az adás szintjét, s egyesülünk az adó-teremtővel valamennyire.
From the 1st part of the Daily Kabbalah Lesson 7/17/11, Writings of Rabash

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.