Dr. Michael Laitman

A gyógyító éles kése

Kérdés

Amikor nagy problémák, és nehéz állapotok közelednek felém, üdvözölnöm kellene ezeket is?

Válasz

Ha valaki beteljesedést akar a szűrővel és a visszavert Fénnyel, nem foglalkozik az éppen a vágyaiban érzékelhető érzékeléssel legyen az jó, vagy rossz. Fel kell ismerni, hogy az összes állapot, legyen az bármennyire rossz, mindenképpen szükséges, annak érdekében, hogy fejlessze a vágyait.

Ezt talán nem könnyű felfogni, ha valakinek egy szerencsétlen állapot vagy egy betegség zuhan az életébe. Azonban ha eléri a helyes korrekciót, akkor soha fog rossz, vagy káros állapotot érezni mindaddig, amíg a Teremtővel való összefonódás állapotában van személy.

Az érzékelésében valaki érezhet nagyon rosszat, azonban ahelyett, hogy önmagát az érzékelésével azonosítja, a céllal kell azonosulnia. Más szavakkal, meg kell értenie, hogy a Teremtő, aki eddig a jó érzékelését adta neki, sőt még ennél is többet, (öt dollárt az általános egy dollár helyett!) hirtelen semmit nem ad, vagy még a semminél is kevesebbet…

Nyilvánvaló, hogy ez történt, azonban mindennek ellenére, az embernek el kell érnie a korrekciót ezekben a vágyaiban, és ez a korrekció maga a hála érzése. Ez nem egyszerű, de ez így működik. Ez az, ahogy a vágyak feltárulnak.

Ezt nehéz megérteni, és megítélni, mivel mi az egoisztikus, testi érzékelésünktől függünk, azonban az olyan, amilyen. Írva van, hogy „még ha egy éles kés is van a torkomnak szegezve, nem veszthetem el a reményemet a teremtő Kegyelmében.”

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,658 seconds.