Dr. Michael Laitman

A világ, amely kiemelkedik az elrejtésből

Kérdés

Hogyan építünk fel elrejtést a felkészülési időszakban, és hogy rejtjük el a Teremtőt, ha még csak nem is érzékeljük Őt?

Válasz

Röviden fogok válaszolni. Az egész munkánk csak a barátokkal végezhető el, a csoportban. A barátok is el vannak rejtve előlünk, senki nem tudja senkinek a valódi szintjét. A csoport, a valódi formájában szintén rejtőzködésben van, akár a tanító is.

A mi feladatunk az elrejtés kiépítése, azaz végezetül elkezdeni megérteni, hogy mindent a korrekció hiányának érzésével arányosan fogunk érzékelni. Ezért korrigálnom kell az egómat, és mindenkit a generációnk legnagyszerűbbjének képében látni, azaz olyan állapotban, ami túlmutat rajtam. El kell érnem egy olyan állapotot, ahol az elrejtések hatalmas elfogadását érem el, és ezeket arra használhassam fel, hogy másokra irányuló hozzáállásomat megváltoztassam.

Az elrejtés ernyőjén, amit ki kell építenem, a világ egy új képe van, és ez a teljes kép abból a fontosságból lesz kialakítva, amelyet az összes jelenség alapján, magamban kialakítok. Ha ezt teszem, akkor fokozatosan, elkezdek a saját egóm ellenében tevékenykedni, és megtanulom a spirituális világ érzékelését, azaz bevonzani a spirituális világ képét. Végül is ez nem rajtam kívül létezik, hanem kizárólag bennem.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.