Dr. Michael Laitman

Ébreszd fel a barátokat belülről

Kérdés

Hogyan kell a kölcsönös garanciára való igényemet kifejeznem?

Válasz

A hiányom a kölcsönös garanciára úgy fejeződik ki, hogy én belülről felébresztek és felrázok másokat, de nem szavakkal, a szavak ugyanis fordítva műkődnek: csak gyengítik az értelmét annak, amit kifejeznek. . A mi összes munkánk magunkon belül történik és nem magunkon kívül. Az számit, hogy milyen mértékben próbálom felrázni és felébreszteni a barátaimat belülről, azért hogy együtt haladjunk a kölcsönös garancia felé.

Mi nem szerezhetjük meg a kölcsönös garanciát a saját erőnkből, hanem azt kérjük, hogy a Teremtő kinyilvánítsa azt.. Mivel a kölcsönös garancia a Teremtő ereje, amely összeköt minket. Magunktól, nem vagyunk képesek összekapcsolódni és adakozni. Ha a Fény nem fedeződik fel közöttünk, akkor semmi sem fog történni.

Ma mi csak a gyűlölet által vagyunk összekapcsolódva. De abban a mértekben, amennyire a Közvetlen Fény közöttünk van, a szeretetben és az adakozásban kapcsolódunk össze. A kölcsönös garanciában, a Teremtő megtölti a hiánynak a terét közöttünk – amelyet”Árvutnak  nevezünk”(kölcsönös garancia vagy kölcsönös felelőség).

Tehát, nekünk sóvárognunk kell a kölcsönös felelősségre, mivel mi magunktól nem vagyunk képesek megszerezni. Ha mi valójában akarjuk, hogy a kölcsönös garancia felfedeződjön, a Teremtőért, akkor minden felfedeződik. A “Teremtőért”, amelynek a  jelentése: a tiszta adakozás tulajdonsága.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,144 seconds.