Dr. Michael Laitman

Csontig hatoló egymásba kapcsolódás

Kérdés

Hogy magyarázhatjuk el az új világ egymásba kapcsolódását a tömegeknek, hogy az teljesen meggyőző legyen a számukra?

Válasz

Ennek a megtapasztalásához, a világnak sok problémán kell átmennie. Intellektuális értelemben nem nehéz egyetérteni, a teljes kölcsönkapcsolati rendszerben. Valóban, sokat olvastam és hallottam erről. Volt egy földrengés Japánban, és bajaink vannak japán termékek tartalék alkatrész ellátásával. Háború van Líbiában, Dánia ezért lezárta a határait. Tehát egyet kell, hogy értsek, a világ integrált.

Azonban ez az integralitást úgy kell megélni, ahogy a csontvelő érzi a csontot, tehát egy szimpla gondolat, vágy, sincs, amelyet úgy élhetünk meg, hogy nem függ másoktól. Ezt könyörtelenül el kell ültetni bennünk, és még a gondolattól is remegnünk kell, nem csak egyszerűen ésszel felfognunk.

Fizikailag kell éreznem, „a zsigereimben.” Kínozzon bár az éhség, egy falatot nem tudok lenyelni, ameddig nem vagyok biztos abban, ugyanez a falat, mindenkinek elérhető. Ez az, amit az integrált világ jelent, úgy enni, hogy másnak nem jut, olyan, mint mérget lenyelni.

Kérdés

Azonban mi el akarjuk kerülni a szenvedést. Azaz, nekünk meg fogható bizonyítékot kell nyújtanunk az embereknek, ami megmutatja, hogy valóban égnie kell bennünk ennek az egymásba kapcsoltság érzésének, különben nagyon fájdalmas lesz ez az egész. Meg kell érintenünk az emberek érzéseit, hogy ez az üzenet átmenjen.

Válasz

Ez így van, de másfelől ha nem használjuk a Fény segítségét, akkor lehetetlen ezt a mély ismeretet, tudást átadni. még a szociális befolyáson keresztül is… Fel kell gyorsítani ezt a folyamatot, különben a „fejlődés nyomása” hátulról fog megérkezni, és hajtja végre csapásokon át, ugyanezt.

Ezért kell az oktatási rendszer. Nem beszélünk a reklámfogásokból vett „tényekről,” az embernek kell leásnia ezekhez a tényekhez, hogy ezek, mint „öntőminták,” és „formák” vegyék körül őt. Egy objektív, absztrakt prezentáció, nem segít most, mert az ember lényegét kell elérnünk. Mi pedig még nem vagyunk képesek erre.

Olvasva a szomszédról, akinek a háza leégett, az embernek egy dolog jut eszébe, „szegény ember, talán a kormány segít rajta.” De egy lépést sem ennél többet. Az egoizmusunk határvonala csak a Fény által törhető át. Semmilyen bizonyíték nem segít, csak a Fény, még a legnagyobb szenvedés sem változtatja meg az embert.

Lényegében lehetetlen a szenvedés által előbbre jutni, Ezek csak arra valók, hogy a spiritualitás felé vezesse az embert, de nem a korrekcióhoz. Csak a Fény képes ezt végrehajtani.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,635 seconds.