Dr. Michael Laitman

Az ága nyelvezete, amely a világokhoz kapcsolódik

Kérdés

Az „ágak nyelvezete’ magyarázatának megfelelően, amely meghatározza a kapcsolatot a gyökerek és az ágak, vagy lombok között, megjelennek bizonyos erők, vagy talán inkább mezők, melyek különböző állapotokhoz kapcsolódik..

Válasz

Az energia mező egy bizonyos állapot. Valóban az ágak nyelvezete kapcsolja össze az adakozási mezőt vagy területet azzal, ami az adakozás. Minden szó tervszerűen jelzi az utat az egyik állapotból a másik állapotba, és visz át bennünket az egyikből a másikba.

Ezt követi, hogy az ágak nyelvezete nem egy síkúan magyaráz el valamit, az egyik világban, vagy a felette levőben, azaz a megszerzés vagy az adakozás oldala irányából. Sokkal inkább az utat mutatja meg, mintha az embert elhurcolták volna, hogy a megszerzésből az adakozás akarná valaki elvinni.

A legfontosabb jegye ennek a nyelvezetnek, hogy ez visz el bennünket, miközben minden más nyelvezet ugyanazon a szinten marad, és nem okoz egy emelkedést a következő szintre. , Az ágak nyelvezete azért van így elnevezve, mert igyekszik visszaemelni az embert az ágak szintjéről, a spirituális gyökerek szintjére. Úgy épül fel, mint egy lift, vagy daru. Ezért ez a spirituális gyökerek felé mutat, és a teljes TANTA (Taamim-Nekudot-Tagin-Otiyot) kódját hordozza, ami a gyökerek belső adathalmaza.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

68 queries in 0,916 seconds.