Dr. Michael Laitman

Kell, hogy megelőzzük a természetet


Olykor kétféle feladatunk van: egyrészt magunkon kell dolgoznunk, másrészt a többi emberen. Itt már mindenki érzi a válságot s a következő fázis majd létrehozza az egységet a többiekkel s együtt kell tovább haladnunk. Nyilván nekünk kell majd vezetni, mert az emberek nem ismerik a célt. Egy vonzóerő kell legyünk a többiek számára.

Hogy vezessünk másokat, előbb magunknak kell megjavulni. De nem szabad feledni, hogy nem kaptunk volna jogot a lelki ébredésre, ha nem kéne vezetnünk a többieket. Tehát nem érhetünk el sikert, ha a magunk haladása nem foglalkoztat. Az egész emberiségért kell aggódnunk, a világért, hogy minden népet egyetlen lélekké fogjunk egybe, mint valaha voltak. Ezért lettünk mi felébresztve, s ez kell vezessen minket.

Szóval mit kell tennünk ezért? A fő szabály, hogy egyetlen erő vezet, a megvilágító Fény, a teremtő adó mely mindenre hat. Mindent ez vezet. De ebbe beleolvadni csak úgy lehet, ha mi is kifejlesztjük az adó késztést, szembe a tömegeket vezető hatalmas negatív kapóerővel, vagy fölötte.

Tehát a munkánk lényege a gyorsított fejlődés, hogy megelőzzük a természet eredeti programját. Ezért kell megérteni, hogy egyetlen erővel állunk szemben. Akarnunk kell a hatásunkat, hogy “vonzzuk” a többieket ebbe az adó irányba. on.

mint mikor a gyerek ráncigálja a mamáját. Ha rossz irányba húzza, nem jut semmire – ovi helyett nem mehetnek moziba, csak mert kedve van. Tehát a célunk a helyes irányulás legyen, ennek az egyetlen közös adóerőneka feltárása, erről akarunk tanulni.

Ezért kérjük a feltárulását, hogy világos legyen nekünk, hogy működik. És siettessük a feltárulását. Ha a helyes irányba “vonzunk” az olyan, mintha a mamát az ovi felé ráncigálnánk, még gyorsabban, mint ő akarná.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,686 seconds.