Dr. Michael Laitman

A Fény formájának elfogadása, alkalmazása

Kérdés

Mi még mindig nem érezzük a külső világ fájdalmát teljes egészében. Hogy korrigálhatjuk ezt a helyzetet a csoportban való munkával?

Válasz

Jobb lenne érezni minél előbb ezt a fájdalmat. Olyan ez, mint a betegség, jobb minél előbb felismerni, egy korai állapotában. A világ csak elkezdett elmerülni a válságba, de félő, hogy már a mai problémák is hatnak minden egyes emberre. Mi látjuk, hogy az idő eljön, és terjeszteni kell az anyagainkat, melyek elmagyarázzák a válság okait, és a megoldást.

Az egész világ, beleértve Amerikát, Európát, Kínát és Japánt kivétel nélkül bajban van. Mindenki fél attól, hogy mi történhet, és senki nem tudja, hogy mi fog történni holnap. Néhányak messzebbről tekintenek a válságra, például Németország. Azonban nekik még jobban kell tartani a dologtól. Aki magasabbra emelkedik, nagyobbat bukik. EL sem tudjuk képzelni, mi történne, ha holnap, minden kipróbált mechanizmus hirtelen összeomlana.

Hogy lehetséges ez? Az emberek felébrednek minden reggel, elmennek munkába, mint máskor, és így tovább… Akkor?

Azonban nem így lesz. Nem mennek dolgozni. Még nem ismertük fel, hogy egy integrált rendszerben vagyunk a természettel, miközben mi magunk nem vagyunk integráltak. Mintha megpróbálnánk egy négyzet alakú darabot beilleszteni, egy kerek nyílásba. Valójában a mi formánknak kell, a rendszerhez hasonlóvá válnia. Ez nem egy egyszerű forma, mivel nem geometriáról beszélünk, hanem sokkal inkább minőségekről.

Ma, az egész emberiségnek fokozatosan alkalmaznia kell az új formákat, a helyes formákat, melyek megfelelnek a Fénynek. Ez egy hatalmas probléma. Csak a Fény magunkra vonzásával tudjuk ezt megoldani, amely végrehajtja a korrekciót rajtunk. Ezért mondva van: „Én teremtettem a gonosz hajlamot, és a Tórát, mint fűszert, mivel a Reformáló Fény ebben van elrejtve.

Reméljük, hogy megfogjuk ezt mindannyian érteni, és képesek leszünk másoknak is ezt átadni.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,645 seconds.