Dr. Michael Laitman

A Fény ellentétes oldala a válság

Napról napra az világ jobban belesüllyed a sötétségbe és a kimerültségbe, elveszti a reményét. Növekedik hiány érzése és annak a megértése, hogyan tovább.

Lehet beszélni és összezavarni egymást, lehet kivinni milliónyi embert az utcára, lehet ablakokat betörni és felgyújtani mindent, de hogyan tovább? – Nincsen válasz! Még a rendőrségnek sincsen ereje a tüntetők ellen, és a hatalom vezetőinek sem. Minden mélyen bele van süllyedve a kétségbe.

A kormány nem tud tenni semmit, mivel nincs ereje és pénze, hogy megoldja a problémákat. Az egyetlen módja, hogy megtaláljunk egyszerű és érthető nyelven, egy mentális hozzáállást, azért, hogy elmagyarázzuk, az embereknek mi történik a világban és megértsék, hogy csak egy valódi megoldás található. Bár úgy tűnik, hogy azt nem lehet végrehajtani, mert egy felöl globális és integrált a világunk, és a másik oldalról pedig a válság szorítása már túl nagy.

Mi egy fokozódó válságban élünk! De mi fölé kell, hogy emelkedjünk, és oldalról kell, hogy nézzük ezt. Egyelőre nem világos, mennyire lehetünk sikeresek és mennyit tehetünk érte, de ez a mi kötelességünk, és reméljük, hogy sikeresek leszünk.

A történelemben először, elérkezett egy új generáció, akik nem érzik a következő napot. Nem tervezhetnek a jövőre nézve. Ilyen dolog még nem történt soha. Mindig voltak forradalmak, ahol az emberek el akartak érni valamilyen konkrét célt, és azt gondolták, hogy ezen az úton eljutnak egy jobb élethez. De jelenleg azt látjuk, hogy a forradalom emberei megőrülnek, anélkül hogy lenne valamilyen látszólagos fizikai okuk erre, mivel egyszerűen csak sötétséget látnak maguk előtt. Ez a teljes probléma. Nincsen vágyuk és nem érzik az értelmét a családalapításnak, gyermekek nevelésének, és hogy lenne értelme bármit elérni az életben. Látják, hogy mindez ez nem tölti ki őket.

Csak az maradt a számukra, hogy megvaduljanak és kábítószert szedjenek. Ez érthető, mert a kétségbeesés vezeti őket erre. Tehát, amíg nem lesz valamilyen megoldás, így fog folytatódni világszerte. De legalább most megértjük, hogy a kabbalisták nem beszélnek hiába.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,654 seconds.