Dr. Michael Laitman

A vertikális erő a kerekasztalhoz

Kérdés

Azt gondolom, az erőnek nem a kormánytól, hanem az emberektől kell, hogy jöjjön, akik vezetik a kormányt a helyes döntésekhez.

Válasz

Ez sokkal természetesebb a kabbala bölcsességében és az új világban.  Tény, átváltozásban vagyunk az egoista kapcsolatrendszerből, a kerek, globális rendszer irányába. A világ kölcsönösen összekapcsolttá vált, minden részletében, és felvett egy altruista formát ez által. Ez vezet a politikai hatalom eltörléséhez, és ezért a kormányok nem tudják többé, hogyan irányítsák az országot, vagy vezessék az embereket. Mivel a kormányaik egy felülről lefelé terjeszkedő vonalon vannak, vertikális hatalom ez, amely a katonai hatalomra és a pénzre támaszkodik.

Azonban az előző rend eltűnik, és az emberek hirtelen kimennek az utcára, különböző követelésekkel. A természet nyomja őket erre, az emberek vágyai körben egyesülnek, és egyre erősebbek, megfoghatóbbak, és egyre kifejezőbbek. AZ egész világon láthatjuk a jeleit ennek.

Ez egy természetes menete a dolgoknak, és semmi nem történik ezen kívül. Az emberek új rendet akarnak, anélkül, hogy tudnák, pontosan mi is ez. Zendülések lobbannak fel.  A kormányok erővel próbálják meg elnyomni, és esetleg pénzzel, de ez sikertelen lesz, miközben az emberek egyre magasabbra emelik a változások követelését. Hamarosan meglátjuk ezeket.

Egyetlen megoldás van, a kölcsönös garancia. Az emberek magukhoz veszik a hatalmat. De hogyan teszik ezt meg? Hogy kerülik el az előző kormányok hibáit, és találnak új utakat? Nekünk egyesülnünk kell egy globális körben, integrált világban. Az egyesülés módszere a kabbalisták kezében van és igyekeznünk kell elkerülni a problémákat és a szenvedéseket, amennyire csak lehetséges.

Például, ha Európa már tudná és értené, hogy kell egyesülni, és megfelelő cselekedeteket tenne ennek érdekében, megmenthetné magát. Ehelyett azonban az Európai Unió tovább halad az összeomlás felé.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,653 seconds.