Dr. Michael Laitman

Kiseperni a sötétséget a Fény sugara által

A “kerek edényeknek” nagy a fontossága a számunkra, mivel ezek tartalmazzák a teljes Fényét a végső korrekciónak. Az összes Fény, amit még nem tudunk befogadni, egészen a végéig a korrekciónak, kör alakú szférákban létezik, és onnan gyakorol ránk nyomást. Ez gondoskodik rólunk, hogy eléresse velünk a Reformáló Fényt, és és egyaránt szolgál Körülölelő és Belső Fényként.

Mindent a kerek szférákból kapunk. A teljes fejlődésünk ezek miatt történik, miközben még nem rendelkezünk a spirituális edénnyel (és soha nincs edényünk az éppen következő szinthez). Én a kör alakú szférák hatása alatt vagyok. Az edény a Körülölelő Fény hatására tisztul meg, és ez a Fény létezik a kör alakú szférákban.

Ezért én kényelmetlenséget tapasztalok meg, letaszítódom, az egyik helyről, egy másikra, mintha egy mágneses mező, amely hatna rám, nyomna el messzire. Végül is, én még nem tudom magamat uralni, a szűrő és a „vonal” (Kav) segítségével kitölteni magam. Ezért a szférák befolyásolnak engem.

Az általános irányítása a világnak szintén kör alakú szférákon át történik. Ezért nevezzük a világunkat kereknek, globálisnak és integráltnak. A kör mintha bezárulna most, és a Legfelső Kormányzás feltárul. Ameddig elkezdjük érzékelni ezt a szűrön át, mint „közvetlen” befolyást, ez olyan módon tárul fel a számunkra Felülről, mint egy kör alakú szféra (Igulim), amely visszatart minket bolondságok végrehajtásától, és csapásokat mér ránk, ha nem érjük el a célt, amely ki van jelölve a számunkra.

A kör alakú szférák ellenőriznek minket addig, ameddig nem leszünk képesek átvenni az irányítást a saját kezünkbe, elfogadva ezt a Teremtőtől. Akkor majd nem nevezzük többé közvetlennek ezt, a mi oldalunkat tekintve. Annak a mértékében, amennyire elfogadjuk a Teremtő irányítását és a ellenőrzését minden teremtmény felett, kezdhetünk el dolgozni és kiépíteni egy egyenes vonalat.

Ma azonban száz százalékban a kör alakú szférák ellenőrzése alatt állunk. Csak egy kicsiny szikra van mindenkiben, amely pislákol a Fény közvetlen sugara által.(Kav Yashar).

A Fény közvetlen sugara Felülről érkezik hozzánk, az összes szférán keresztül, kibontva a szikrát bennünk, amely ösztökél minket a munka megkezdésére, ennek a közvetlen csatornának a befolyásában. Minden más marad a kör alakú szférák ellenőrzése alatt. Ezért az egész világ, ahol nem érezzük ezt a közvetlen Fénysugárnak ezt az ébresztését a szívpontokban, a kör alakú szférákban létezik.

A szívpontok felébresztésében kapunk egy lehetőséget Izrael, a Tóra és a Teremtő egyesítésére, mint szétválaszthatatlan egy összeolvasztására ebben a közvetlen vonalban, amely az összes szférán át érkezik el hozzánk. Ebben az esetben a kör alakú szférák is megváltoznak, mivel a Fény keresztülhalad rajtuk, kitölti őket, és változást okoz. Így kényelmetlenséget érzek, felteszem az élet értelmére, és a történések lényegére vonatkozó kérdéseimet. Már érzek valamiféle izgalmat, ezzel együtt, és enélkül is.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,641 seconds.