Dr. Michael Laitman

A természet nem tolerálja az egyensúlytalanságot

Mi természettel való egyensúly irányába haladunk. Ez arra törekszik, hogy minden részt elvigyen az egyensúlyhoz. A hőmérsékletek közötti különbség kezd egyensúlyba kerülni, a szelek kiegyenlítik a légnyomás különbségeket, egy tárgy, mindig olyan hely irányába zuhan, ahol egyensúlyba kerül a gravitációval szemben. A folyamat mindig egyensúlyi állapotra törekszik mindenhol, minden esetben. Minden területen, legyen az kémia, fizika, biológia, és így tovább, minden ezen az elven alapszik. Minden az egyensúlyra törekszik, a nyomás kiegyenlítődésre. A természet nyugalomban akar lenni. Nem tolerál semmilyen különbséget, és lüktetést, semmilyen paraméterben.

Végül is, minden eléri az egyensúlyt. Most, a természet, az emberi társadalom egyensúlyát is megkívánja. Kitöréseket és katasztrófákat láthatunk, és ez a módja a természetnek, az egyensúly fenntartására. Az ásványi, növényi, állati szintek már megtették a saját részüket, most az emberi szint következik. Az egyensúlyra való vágy megjelenik bennünk, azonban a mi egyensúlyba kerülésünk azt jelenti, hogy „egy emberként nyilvánulunk meg, egy szívvel.” Mi lehetünk mindannyian mások, de ott csak egy feltétel van: kötelezve vagyunk egymás kölcsönös támogatására.

Ezzel semmi más tennivaló nincs, akarjuk vagy sem a természet fog nyerni, mivel ez egy hatalmas erő.

Egy kérdés bukkan itt fel, hogy miért nem tűnünk el, mint a mamutok, vagy a dinoszauruszok? Miért nem csak egyszerűen eltűnünk a színpadról, mint egy rész, amely nem illik az egészbe? Végül is, ami diszharmóniánk a természettel, sokkal nagyobb, mint bármely létező dinoszauruszé volt. Azonban eltérően tőlük, nekünk van egy küldetésünk, egy előre meghatározott sorsunk, célunk, nekünk korrigálnunk kell magunkat, és transzformálódni, a kezdeti állapotunkba. Ők képtelenek voltak erre, és eltűntek, az evolúció során, ezzel szemben mi elkerülhetetlenül el kell, hogy jussunk a fejlődésünk pillanatnyi fázisával való egyensúlyba.

Ezért lettünk abba az állapotba helyezve, ahol a hiányzó harmóniánk a természettel, kifejeződik, egy nagyon is erőteljes formában, azonban ez nem jelent totális eltörlést, talán 90%-a a világnak eltűnhet, de néhány ember soha nem fog eltűnni, annak érdekében, hogy ezáltal változzon az emberi természet és egyensúlyba kerüljön.

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,636 seconds.