Dr. Michael Laitman

A lélek húsának javítása

Kérdés

A gonosz felfedezése elegendő az előrehaladáshoz?

Válasz

A gonosz felfedezése hatásos módszer az előrehaladáshoz mivel az valójában maga a kijavítatlan vágy felfedezése. Ha ezt kijavítod, előre fogsz haladni. Ezért lehetetlen előrehaladni a gonosz felfedezése nélkül.

Például, te beülsz az autóba és megpróbálod elérni a kitűzött úticélodat. Váratlanul észreveszed, hogy az indítókulcs nem stimmel az indító zárba. Megjavítod a kulcsot, beteszed a zárba, megpróbálod elcsavarni, és látod, hogy ismét nem jársz sikerrel. Meg kell javítanod a zárat.

Megjavítod a zárat, elfordítod a kulcsot, de a kocsi nem indul. Észreveszed, hogy a kábelek nincsenek csatlakoztatva az indítómotorhoz. Csatlakoztatni kell a kábeleket. Kijavítod a kábeleket, és újra próbálkozol. Most miért nem indul? Hiányzik az akkumulátor.

És te haladsz lépésről lépésre, ameddig kijavítod az egész autót. Mindig észreveszel egy új hibát, amíg az egész kocsit már teljesen kijavítottad, átfestetted, kipolíroztad. Csak akkor ülsz be és vezetsz. A kocsi addig nem mozdul.

Kérdés

Mit jelent kijavítani minden alkotóelemet?

Válasz

Kijavítani azt jelenti, hogy ismersz minden elemet, tudod miért van rá szükséged, hogyan kapcsolódik a többi alkatrészhez, mi van elromolva, is milyen a kijavított formája. Minden összetevő a szíved, a lelked egy része. Az önindító, a kulcs, a kábelek, az aksi az összes alkatrész a legapróbb csavarig az mind a te belső vágyad, a húsa a lelkednek.

RB

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,641 seconds.